Feilmeldingen "This disc is unreadable" vises for når du bruker et forespørselsbasert spill

Problem

Du ser feilmeldingen nedenfor når du prøver å spille et forespørselsbasert spill på Xbox 360-konsollen:

This disc is unreadable. It may be the wrong region for this console. Match the region of the disc to the console. Clean the disc with a soft cloth. Restart the console. For more help, go to www.xbox.com/support.

Dette problemet kan forekomme når Xbox 360-konsollen ikke kan lese spillfiler på harddisken.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å lagre spillet på en annen del av harddisken. Dette gjør du ved å slette spillet og laste det ned på nytt. Slik gjør du det:

1. Velg Settings og deretter System.
  2. Velg Storage, og velg deretter lagringsenheten Velg for eksempel Xbox 360-harddisken.
  3. Velg Games and Apps, og velg deretter det forespørselsbaserte spillet som ikke kan spilles av. Noter ned størrelsen.
  4. Velg det forespørselsbaserte spillet, og velg deretter Delete.
  5. Gå til Games Store, og last ned en spilldemo eller annet innhold som har omtrent samme størrelse som det forespørselsbaserte spillet.

Obs!  Med spilldemoer kan du legge til innhold på harddisken helt gratis.

6. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.
  1. Velg Settings, og velg deretter Account.
  2. Velg Download History.
  3. Velg det forespørselsbaserte spillet, og velg deretter Download Again.
  4. Når det forespørselsbaserte spillet er lastet ned, spiller du det.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.

Kontakt kundestøtten

Hvis du fortsatt har dette problemet, kontakter du kundestøtte for Xbox.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilmeldingen "This disc is unreadable" vises for når du bruker et forespørselsbasert spill, som du leste om, eller om et annet problem?