Feilkode 87e105dc vises

Dette kan bety at det er et problem med Xbox Live, eller at det har oppstått en uventet feil på konsollen.

Løsninger

1. Sjekk statusen for Xbox Live-tjenesten nedenfor. Hvis det vises et varsel, venter du en stund og prøver deretter på nytt.
  2. Slå konsollen av og på: Trykk på og hold Xbox-knappen på kontrolleren i 3 sekunder. Velg Turn Off Console på skjermmenyen, og trykk deretter på A-knappen . Slå på konsollen igjen.
  3. Hvis du prøver å bruke et spill eller en app, avinstallerer du den og installerer den deretter på nytt.
  4. Prøv å tømme hurtigbufferen. Se Slik tømmer du hurtigbufferen på Xbox 360.
  5. En siste utvei er å prøve å tilbakestille Xbox-konsollen. Dette installerer operativsystemet for konsollen på nytt. Dette kan ta en stund, avhengig av nettverket ditt.
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og gå deretter til Settings > System og trykk på A .
    2. Velg Console settings > System info. Skriv ned serienummeret, og gå deretter tilbake til skjermen for systeminnstillinger.
    3. Velg Storage. Uthev harddisken, og trykk deretter på A . Velg Format og deretter Yes. Skriv inn serienummeret du har kopiert. Trykk på Start for å starte tilbakestillingen.
Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2018-12-18T14:51:18.1522113+00:00
Spill og sosialt: oppe og går
2018-12-18T14:51:18.1522113+00:00
Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2018-12-18T14:51:18.1522113+00:00
TV, musikk og video: oppe og går
2018-12-18T14:51:18.1522113+00:00

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 87e105dc vises, som du leste om, eller om et annet problem?