Feilkode 80070057 vises når du ser på en video eller løser inn en forhåndsbetalt kode på Xbox 360

Feilkode 80070057 vises kanskje i følgende scenarier:

Scenario 1

Det kan hende at du ser følgende feilkode når du prøver å se en video på Xbox 360-konsollen:

Status Code: 80070057

Dette betyr ett av følgende:

• Videofilen er skadet.
  • Videofilformatet støttes ikke av Xbox 360.

Scenario 2

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å løse inn en forhåndsbetalt kode på Xbox Live:

Cannot enter prepaid code
Status Code: 80070057

Dette betyr at du ikke fylte inn alle kontoopplysningene før du prøvde å løse inn koden.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Scenario 1

Løsning 1: Hopp over delen som er påvirket.

Du kan kanskje bruke knappen for å hoppe over kapitler til å hoppe over delen eller delene som er påvirket i filen. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker avspillingskontroller, kan du se Spille av DVDer på Xbox 360-konsollen.

Hvis du fortsatt har problemer, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Last ned innholdet på nytt.

Hvis du opprinnelig lastet ned videoen, må du kanskje laste den ned på nytt. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du laster ned videoinnhold på nytt, kan du se Slik laster du ned innhold du tidligere har lastet ned eller kjøpt, til Xbox 360 på nytt.

Hvis du fortsatt har problemer etter at du har prøvd disse løsningene, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Scenario 2

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2017-11-20T06:41:39.9461737+00:00

Løsning 2: Kontroller fakturerings- og kontoopplysningene dine.

Fyll ut eventuelle kontoopplysninger som mangler, og prøv deretter å løse inn koden på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Min konto.
  2. Klikk på Betaling og fakturering under Min konto.
  3. Klikk på Administrer betalingsalternativer.
  4. Hvis du blir bedt om det, logger du på med legitimasjonen for Microsoft-kontoen din.
  5. Kontroller informasjonen som er knyttet til betalingsalternativene. Fyll ut manglende informasjon.
  6. Gå tilbake til Min konto.
  7. Klikk på Faktureringsinformasjon under Betaling og fakturering. Fyll ut eventuell informasjon som mangler, og klikk på Lagre.
  8. Prøv å løse inn den forhåndsbetalte koden på nytt.
Hvis du fortsatt har problemer etter at du har prøvd disse løsningene, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.