Feilkode 8C150009 vises når du åpner Kontostyring på Xbox 360

Følgende feilkode vises når du prøver å få tilgang til Kontostyring-flisen i systeminnstillingene på Xbox 360-konsollen:

8C150009

Dette kan bety at det er et problem med abonnementsadministrasjon på konsollen eller at Xbox Live-tjenesten er nede.

Løsninger

Løsning 1: Logg på kontoen på nettet.

Hvis du ikke får tilgang til Kontostyring på konsollen, kan du få tilgang til alle abonnements- og kontotjenester på nettet. Hvis du vil se gjennom abonnementsstatusen og administrere kontoen, går du til account.microsoft.com/services og logger på.

Løsning 2: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis du får denne feilmeldingen, men ikke prøver å åpne Kontostyring-flisen, kan du sjekke statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går og prøver på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2019-11-12T13:33:58.0760356+00:00

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 8C150009 vises når du åpner Kontostyring på Xbox 360, som du leste om, eller om et annet problem?