Bytte ut en spillplate for Xbox 360

Hvis du har kjøpt et spill på plate og det ikke lar seg installere på konsollen din, kan du byttet det ut innen 90 dager etter kjøpsdatoen, i henhold til vilkårene i Microsofts bytteordning for spillplater.

Obs! Vær oppmerksom på følgende før du kontakter oss for å bytte plate:

• Du bør først forsøke å bytte ut platen hos forhandleren du kjøpte den fra. De fleste forhandlere tilbyr en begrenset bytteperiode for skadde eller ødelagte plater.
  • Hvis du ikke kan spille av en plate på Xbox 360-konsollen, kan du først prøve løsningen for CD/DVD-stasjonen på Xbox for å løse problemet.
  • Microsofts bytteordning for spillplater gjelder BARE for spill som er utgitt av Microsoft, og er avhengig av tilgjengelighet. Hvis spillet er utgitt av et annet selskap, må du kontakte det selskapet for å få deres retningslinjer når det gjelder å bytte ut plater. Hvis du vil se gjennom Microsoft-spill, kan du gå til Store.

Bytteordning for spillplater

Slik bytter du spillet ditt

Følg denne fremgangsmåten for å bytte et Microsoft-spill:

1. Du bør først forsøke å bytte ut platen hos forhandleren du opprinnelig kjøpte spillet fra.
  2. Hvis du ikke får byttet spillet hos forhandleren, og det er mindre enn 90 dager siden du kjøpte det, kontakter du kundestøtten for Xbox.
    1. Du må oppgi følgende informasjon til kundestøtterepresentanten, så du bør sørge for å ha den klar:
      • E-postadressen din
      • Den opprinnelige kvitteringen.
      • Xbox-gamertagen din
      • Konsoll-ID-en din
    2. Du finner Xbox-gamertagen din øverst til høyre på skjermen, på samme sted som profilbildet ditt.
    3. Slik finner du konsoll-ID-en din: Fra startskjermen ruller du mot høyre til Innstillinger, velger System, Konsollinnstillinger, og deretter Systeminformasjon. Noter konsoll-ID-en.

Vilkår og betingelser for Microsofts bytteordning for spillplater

DETTE PROGRAMMET GJELDER BARE FOR EIERE AV XBOX 360-KONSOLLER I LAND DER XBOX 360 SELGES HOS AUTORISERTE FORHANDLERE.

• Du må være fylt 18 år.
  • Microsoft erstatter bare samme spilltittel. Microsoft kan velge å levere en digital versjon av tittelen i stedet for en ny plate.
  • Dette programmet er utelukkende for KUNDESLUTTBRUKERE. Du må ta med serienummeret på Xbox 360-konsollen for hver bestilling. Du kan be om ett (1) bytte for hvert spill.
  • Dette tidsbegrensede programmet er avhengig av tilgjengelighet, og det kan endres uten varsel.
  • Microsoft bytter kanskje bare utvalgte titler, og har ingen forpliktelse til å bytte alle titler eller en bestemt tittel.
  • Disse vilkårene og betingelsene utgjør hele avtalen mellom partene, og de har forrang fremfor alle avtaler og kommunikasjoner (muntlige eller skriftlige) angående programmet.

Kontakte andre spillselskaper

Enkelte spill er ikke utgitt av Microsoft. Kontakt tredjepartsutgivere av spill hvis du vil ha informasjon om retningslinjene deres for bytte av plater for Xbox 360-spill. Se en liste over tredjepartsutgivere av spill og nettstedene deres.