Logg på
Del denne siden

Spillerstatning for Xbox 360

Oversikt

Du kan bytte en skadet spillplate fra Microsoft uten gyldig garanti i henhold til betingelsene i Microsofts erstatningsprogram for spillplater. Vær oppmerksom på følgende før du kontakter oss for å bytte:

• Hvis du ikke kan spille av en plate på Xbox 360-konsollen, kan du først prøve løsningen for CD/DVD-stasjonen på Xbox for å løse problemet.
  • Microsofts erstatningsprogram for spillplater gjelder BARE for spill som er utgitt av Microsoft, og er avhengig av tilgjengelighet. Hvis spillet er utgitt av et annet selskap, må du kontakte det selskapet for å få bytte platen. Hvis du vil se gjennom Microsoft-spill, kan du gå til markedsplassen for Xbox 360.

Erstatningsprogram for spillplater

Slik får du tak i en erstatningsplate

Slik får du tak i en erstatningsplate for et Microsoft-spill:

1. Bestill en erstatningsplate fra det nettbaserte servicesenteret for Xbox.

Obs!  Du må registrere konsollen for å kunne legge inn en bestilling. Det koster litt, og du må betale med kredittkort.

2. Send oss den defekte platen. Ta med reparasjonsforespørselsnummeret for bestillingen av erstatningsplaten. Postadressen vises når du gjennomfører bestillingen.
  3. Vi sender deg en erstatningsplate med spillet når vi har mottatt den defekte platen. Vi bekrefter også at vilkårene og betingelsene for Microsofts spillplateerstatningsprogram er oppfylt.
  4. Du skal motta erstatningsplaten 5 til 10 dager etter at vi har mottatt den skadede platen.

Vilkår og betingelser for Microsofts spillplateerstatningsprogram

DETTE PROGRAMMET GJELDER BARE FOR EIERE AV XBOX 360-KONSOLLER I LAND DER XBOX 360 SELGES HOS AUTORISERTE FORHANDLERE.

• Du må legge ved én skadet plate for hver plate som skal erstattes.
  • Du må være fylt 18 år.
  • Vi sender en erstatningsplate bare hvis mer enn 90 % av den skadede platen er vedlagt.
  • Du må betale med kredittkort. Betalingen kan ikke refunderes. Dette programmet kan ikke brukes i forbindelse med andre tilbud eller programmer.
  • Vi erstatter spillplaten bare for det samme spillet du returnerer. Vi returnerer ikke spillesken og spilldokumentasjonen.
  • Navnet ditt og adressen din må være de samme som navnet og adressen på kredittkortets kontoutskrift. Dette er adressen som brukes til å levere erstatningsplaten. Microsoft er ikke ansvarlig for forsendelse til en ufullstendig eller feil adresse.
  • Dette programmet er utelukkende for KUNDESLUTTBRUKERE. Du må ta med serienummeret på Xbox 360-konsollen for hver bestilling. Du kan be om én (1) erstatning for hvert spill.
  • Materiale du sender inn, blir Microsofts eiendom og returneres ikke. Microsoft er ikke ansvarlig for leveringer som har gått tapt.
  • Dette tidsbegrensede programmet er avhengig av tilgjengelighet, og det kan endres uten varsel.
  • Microsoft erstatter kanskje bare utvalgte titler og har ingen forpliktelse til å erstatte alle titler eller en bestemt tittel.
  • Ufullstendige eller feil leveringer returneres til deg.
  • Disse vilkårene og betingelsene utgjør hele avtalen mellom partene, og de har forrang fremfor alle avtaler og kommunikasjoner (muntlige eller skriftlige) angående programmet.

Kontakte andre spillselskaper

Enkelte spill er ikke utgitt av Microsoft. Kontakt tredjepartsutgivere av spill hvis du vil ha informasjon om retningslinjene deres for erstatningsplater for Xbox 360-spill. Se en liste over tredjepartsutgivere av spill og nettstedene deres.