Spillerstatning for Xbox 360

Oversikt

Du kan bytte en skadet spillplate fra Microsoft uten gyldig garanti i henhold til betingelsene i Microsofts erstatningsprogram for spillplater. Vær oppmerksom på følgende før du kontakter oss for å bytte:

• Hvis du ikke kan spille av en plate på Xbox 360-konsollen, kan du først prøve løsningen for CD/DVD-stasjonen på Xbox for å løse problemet.
  • Microsofts erstatningsprogram for spillplater gjelder BARE for spill som er utgitt av Microsoft, og er avhengig av tilgjengelighet. Hvis spillet er utgitt av et annet selskap, må du kontakte det selskapet for å få bytte platen. Hvis du vil se gjennom Microsoft-spill, kan du gå til Markedsplassen for spill.

Slik får du tak i en erstatningsplate

1. Bestill en erstatningsplate for et Microsoft-spill fra det nettbaserte servicesenteret for Xbox.
    Konsollregistrering er påkrevd for å kunne gjennomføre en bestilling. En erstatningsplate koster USD 20 pluss avgifter og må betales med kredittkort.
  2. Send oss platen som ikke virker, sammen med servicenummeret for bestillingen av erstatningsplaten. (Instruksjoner for forsendelse oppgis når du gjennomfører bestillingen din.)
  3. Når vi har mottatt platen din og vilkårene og betingelsene for Microsofts erstatningsprogram for spillplate er overholdt, sender vi en erstatningsplate til deg (ikke hele spillpakken).
  4. Du vil motta erstatningsplaten 5 til 10 dager etter at vi har mottatt den skadde platen.

Vilkår og betingelser for Microsofts spillplateerstatningsprogram

DETTE PROGRAMMET GJELDER BARE FOR EIERE AV XBOX 360-KONSOLLER I LAND DER XBOX 360 SELGES HOS AUTORISERTE FORHANDLERE.

• Du må legge ved én skadet plate for hver plate som skal erstattes.
  • Du må være fylt 18 år.
  • Ingen erstatning godtgjøres hvis mindre enn 90 % av den skadde platen er vedlagt.
  • Betaling foretas utelukkende med kredittkort og refunderes ikke. Dette programmet kan ikke brukes i forbindelse med andre tilbud eller programmer.
  • Det er bare selve spillplaten som erstattes, uten innpakning og spilledokumenter, og med den samme spilltittelen som du har sendt inn.
  • Navnet ditt og adressen din må svare til navnet og adressen på kontoutdraget for kredittkortet og være adressen som skal brukes til leveringen. Microsoft er ikke ansvarlig for forsendelse til en ufullstendig eller feil adresse.
  • Programmet er utelukkende for KUNDESLUTTBRUKERE. Serienummeret på Xbox 360-konsollen må oppgis for hver bestilling. Det kan bare bes om ett (1) eksemplar av hver spilltittel.
  • Innsendt materiale blir Microsofts eiendom og blir ikke returnert. Microsoft er ikke ansvarlig for leveringer som har gått tapt.
  • Dette er et tidsbegrenset program, underlagt tilgjengelighet, og det kan endres uten varsel.
  • Microsoft erstatter bare utvalgte titler og har ingen forpliktelse til å erstatte alle titler eller en bestemt tittel.
  • Ufullstendige eller feil leveringer returneres til deg.
  • Disse vilkårene og betingelsene utgjør hele avtalen mellom partene, og de har forrang fremfor alle avtaler og kommunikasjoner (muntlige eller skriftlige) angående programmet.

Kontakte andre spillselskaper

Hvis spillet ikke er utgitt av Microsoft, må du kontakte spillutgiveren for å få informasjon om retningslinjene for erstatningsplater for Xbox 360-spill. Du kan se en liste over tredjepartsutgivere av spill og webområdene deres.