Finne passordet for det trådløse nettverket på Xbox 360

Oversikt

Du kan koble en Xbox-konsoll til Xbox Live ved hjelp av det trådløse nettverket. Du må vite passordet for det trådløse nettverket for å kunne koble til. Denne siden viser deg hvordan du finner det.

Emner

Finn passordet på maskinvaren

Hvis du fikk den trådløse ruteren eller gatewayen av Internett-leverandøren, kan det hende at nettverkspassordet er festet på ruteren eller gatewayen. Se etter følgende ord:

• Sikkerhetsnøkkel
  • Trådløs nøkkel
  • WPA-nøkkel
  • WPA2-nøkkel
  • WEP-nøkkel

Finne passordet ved hjelp av Windows 7

Hvis du har en datamaskin som er koblet til det trådløse nettverket og kjører Windows 7, kan du finne passordet ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Klikk på indikatoren for trådløs styrke i varslingsområdet på oppgavelinjen (nederst til høyre).
  1. Høyreklikk på det trådløse nettverket du vil koble til, og velg deretter Egenskaper.
  1. Velg Vis tegn for å vise passordet for det trådløse nettverket.

Finne passordet ved hjelp av Windows 8

Hvis du har en datamaskin som er koblet til det trådløse nettverket og kjører Windows 8, kan du finne passordet ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Velg indikatoren for trådløs styrke i varslingsområdet på oppgavelinjen (nederst til høyre).
  1. Velg det trådløse nettverket du vil koble til, og velg deretter Vis tilkoblingsegenskaper.
  1. Velg Vis tegn for å vise passordet for det trådløse nettverket.

Finne passordet med en Mac

Obs! For at dette skal fungere, må Mac-maskinen ha vært koblet til det trådløse nettverket tidligere (eller være det nå). Du må også vite administratorpassordet for Administrator-kontoen på Mac-maskinen.

1. Klikk på Go på menylinjen øverst på skjermen.
  2. Velg Applications-menyen, og velg deretter Utilities.
  3. Velg Keychain Access.
  4. Når Keychain-listen fylles, sorterer du listen etter navn.
  5. Finn navnet på den trådløse ruteren du prøver å koble Xbox-konsollen til. Du kan eventuelt bruke søkeboksen til å begrense hvor mange resultater som vises.
  6. Dobbeltklikk på det trådløse nettverket du prøver å finne passordet for, og merk av for Show password for å vise passordet.

Finne passordet på ruterens konfigurasjonsnettside

1. Åpne en nettleser på datamaskinen.
  2. Skriv inn standard IP-adresse for ruteren eller gatewayen i adressefeltet (se tabellen nedenfor), og trykk deretter på ENTER.

Følgende er standard IP-adresser som brukes av noen populære produsenter av rutere og gatewayer:

Produsent

Standard IP-adresse

Belkin

192.168.2.1

Cisco/Linksys

192.168.1.1

D-link

192.168.0.1

NETGEAR

192.168.0.1
    192.168.1.1

1. Hvis den aktuelle produsenten ikke vises i tabellen ovenfor, kan du se dokumentasjonen for ruteren eller gatewayen eller gå til produsentens nettsted for å få hjelp. Du kan også gå til fora for informasjon om nettverksmaskinvare hvis du vil ha spesifikke instruksjoner for rutere.

Obs! Foraene er på engelsk. Hvis du trenger et annet språk, kan du bruke Bing Translator.

2. Skriv inn brukernavnet og passordet for ruteren eller gatewayen, og klikk deretter på OK.

Obs! Hvis du ikke kan logge på, kan du se etter standard brukernavn og passord i dokumentasjonen for ruteren eller gatewayen.

3. Hvis du kunne logge på, vises konfigurasjonssiden for ruteren eller gatewayen. Finn området for de trådløse innstillingene, se etter WEP-, WPA- eller WPA2-passordet, og skriv det ned.

Obs! Hvis du har problemer med å konfigurere ruteren eller gatewayen, kan du kontakte maskinvareprodusenten eller gå til maskinvareprodusentens nettsted.