Få Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren reparert

Det er enkelt å få Xbox One- eller Xbox 360-konsollen eller Kinect-sensoren reparert. Følg fremgangsmåten i denne artikkelen for å få Xbox-produktet reparert og fortsette å spille.

Xbox-tjenesten

Registrere Xbox-produktet ditt

Hvis du vil be om service for en Xbox-konsoll eller Kinect-sensor, må du først registrere produktet. Se følgende:

Kontrollere garantistatusen

Du kan finne garantien for de registrerte enhetene på det nettbaserte servicesenteret for Xbox. Hvis garantien fortsatt gjelder for enheten, er reparasjoner gratis. Hvis garantien ikke lenger gjelder for enheten, må du betale for reparasjonen. Du kan finne reparasjonsordrepriser på det nettbaserte servicesenteret for Xbox.

Sende en serviceforespørsel

Slik gjør du det:

1. Logg på det nettbaserte servicesenteret for Xbox med legitimasjonen for Microsoft-kontoen.
  2. Klikk Problem med en enhet på Hjem-skjermen. Hvis du allerede er på siden Enhetsbehandling, klikker du Bestill service.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å fylle ut serviceforespørselen.

Når det nettbaserte servicesenteret for Xbox har mottatt forespørselen, sender det deg et serviceordrenummer og en ordrebekreftelse via e-post.

Hvis du ikke mottar en bekreftelsesmelding innen 24 timer, kontrollerer du søppelpostmappen eller søppelpostfilteret i e-postprogrammet. Hvis du ikke finner e-posten blant søppelposten, kontakter du kundestøtte for Xbox.

Send oss produktet

Viktig!  Fjern alt tilbehør fra Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren.

Du mottar en e-postmelding som svar på serviceforespørselen med frakt- eller leveringsinstruksjoner. Følg instruksjonene som vises.

Vi reparerer produktet

Når vi har mottatt produktet på servicesenteret, er gjennomsnittlig servicetid 10 til 14 dager, inkludert leveringstid.

Forhåndsbytte

Vil du komme deg raskere tilbake til spillingen? Med forhåndsbyttetjenesten kan du motta et erstatningsprodukt før du sender inn produktet som ikke virker. Det er enkelte viktige ting du må vite om forhåndsbytte:

• Denne tjenesten er bare tilgjengelig i følgende land:
    • USA
    • Canada
    • Østerrike
    • Belgia
    • Tsjekkia
    • Danmark
    • Finland
    • Frankrike
    • Tyskland
    • Hellas
    • Ungarn
    • Irland
    • Italia
    • Nederland
    • Polen
    • Portugal
    • Slovakia
    • Spania
    • Sverige
    • Sveits
    • Storbritannia
  • Du må betale et servicegebyr.
  • Du må oppgi kredittkortopplysninger ved forhåndsbytte. Vi reserverer et beløp tilsvarende verdien av produktet på kredittkortet ditt.
  • Vær oppmerksom på at denne prosessen krever et høyere sikkerhetsvalideringsnivå. Vi ber deg om å oppgi spesifikk informasjon om kontoen og enheten du vil ha reparert.
  • Du må sende inn produktet som ikke virker, innen 14 dager etter at du mottar erstatningsproduktet for å unngå at beløpet på kredittkortet blir belastet.

Slik ber du om forhåndsbytte:

Hvis du vil be om og se om du er berettiget til forhåndsbytte, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.