Tilbakestille passordet for foreldrekontroll på Xbox 360

Hvis du har glemt passordet for Xbox 360, kan du tilbakestille det ved å svare på passordspørsmålet du opprettet da du konfigurerte foreldrekontroll.

Hvis du ikke husker passordspørsmålet eller ikke vet passordet for Xbox 360, kan du tilbakestille passordet på nettet. Slik gjør du det:

Obs! Du må oppfylle følgende kriterier for å kunne tilbakestille passordet på nettet:

• Microsoft-kontoen må være en voksenkonto.
  • Konsollen må være registrert i ditt navn.
  1. Logg på Microsoft-kontoen på Enheter.
  2. Finn frem til den registrerte Xbox 360-konsollen.
  3. Velg Flere handlinger, velg Tilbakestill passord, og følg deretter instruksjonene for å tilbakestille passordet.