Feilkode 80070428 vises når du kobler til Xbox Live på Xbox 360-konsollen

Du ser en av feilkodene og -meldingene nedenfor når du prøver å koble til Xbox Live på Xbox 360-konsollen. En av disse feilene vises kanskje når du prøver å laste ned systemoppdateringer, gjenopprette profilen eller gamertagen eller foreta et kjøp fra Xbox Live:

Sorry, Xbox Live profiles cannot be downloaded at this time. Please try again later.

Error code: 80070428

There’s a problem with Xbox Live Marketplace. Please try again later.

Status code: 80070428

Hvis en av disse meldingene vises, kan det bety at det er et problem med Xbox Live-tjenesten eller et problem med å verifisere Xbox Live-kontoen.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2019-11-21T21:24:59.0205213+00:00

Løsning 2: Last ned profilen din til Xbox 360 på nytt.

Du finner ut hvordan du laster ned profilen din på nytt, ved å se Legge til eller fjerne en Xbox-profil på Xbox 360.

Obs! Pass på at du velger alternativet Slett kun profilen. Dermed slettes Xbox-profilen, men lagrede spill og prestasjoner beholdes.

Løsning 3: Tøm hurtigbufferen på Xbox 360-konsollen.

Prøv å tømme hurtigbufferen på konsollen. Du gjør dette ved å se Slik tømmer du hurtigbufferen på Xbox 360.

Løsning 4: Koble fra, og start på nytt.

Koble fra Xbox 360 og nettverksmaskinvaren, vent 5 minutter, koble til alt på nytt, og start deretter konsollen på nytt. Prøv å logge på igjen.

Løsning 5: Feilsøk Xbox 360-tilkoblingen til Xbox Live.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du feilsøker tilkoblingen til Xbox Live, kan du gå til løsningen for Xbox 360-tilkobling og nettverk.

Løsning 6: Hvis du prøver å laste ned systemoppdateringer eller gjenopprette profilen.

Hvis du prøver å laste ned systemoppdateringer eller gjenopprette profilen på Xbox 360-konsollen, bekrefter du at fakturerings- og betalingsinformasjonen for Xbox Live-kontoen er oppdatert og riktig, og at du har godtatt bruksvilkårene for Xbox Live. Slik gjør du det:

1. Bruk Microsoft-kontoen på Xbox.com til å logge på Xbox Live-kontoen (hvis du ikke allerede er logget på).
    Obs! Du kan du bli bedt om å godta de nye vilkårene for bruk av xbox.com. Du må godta avtalen for å kunne koble til Xbox Live.
  2. Klikk på Min konto under gamertagen.
  3. Velg Administrer betalingsalternativer.
  4. Kontroller at fakturerings- og betalingsinformasjonen stemmer.
  5. Logg av Microsoft-kontoen.
  6. Start Xbox 360-konsollen på nytt.
    Obs! Du kan du bli bedt om å godta de nye vilkårene for bruk av xbox.com. Du må godta avtalen for å kunne koble til Xbox Live.
  7. Hvis konsollen ikke installerer systemoppdateringen ved oppstart, må du kanskje oppdatere manuelt.

Løsning 7: Hvis du prøver å foreta et kjøp på Xbox Live.

Hvis du prøver å kjøpe noe og det ikke vises noen tjenestevarsler, kontrollerer du at faktureringsinformasjonen er riktig. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du kontrollerer faktureringsinformasjonen, kan du gå til Oppdatere fakturakontaktopplysningene på Xbox 360.

Hvis det ikke vises noen tjenestevarsler og faktureringsinformasjonen er riktig, venter du 48 timer og prøver deretter å kjøpe innholdet på nytt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 80070428 vises når du kobler til Xbox Live på Xbox 360-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?