Feilkode 8007065b vises når du bruker Xbox Live

Det kan hende at følgende feilkode vises når du bruker Xbox Live:

8007065b

Dette kan bety at Xbox Live-tjenesten er nede. Du kan også få denne feilen etter at du har endret gamertagen, hvilket kan bety at gamertagen ikke ble gjort gjeldende på riktig måte på kontoen.

Løsninger

Løsning 1: Se etter tjenestevarsler for Xbox Live.

Se etter tjenestevarsler på statussiden for Xbox Live, eller se etter et varsel fra Xbox Live-tjenesten øverst på denne siden. Hvis det vises varsler, venter du en stund og prøver deretter på nytt.

Følgende gjelder bare kunder i USA: Hvis en bestemt tjeneste eller app er nede, kan du be om å bli varslet via SMS når den fungerer igjen. Velg Varsle meg når denne tjenesten eller appen er oppe og går under navnet på appen eller tjenesten.

Løsning 2: Logg av, og start Xbox-konsollen på nytt.

Logg av profilen din. Start Xbox-konsollen på nytt, og prøv deretter å logge på på nytt.

Løsning 3: Fjern og legg til profilen på Xbox 360 på nytt.

1. Fjerne profilen din på Xbox 360 som beskrevet her, og legg den deretter til på nytt.
  2. Tøm hurtigbufferen.
  3. Koble fra Xbox-konsollen og nettverksmaskinvaren (modemet, ruteren og så videre) i fem minutter.
  4. Start maskinvaren på nytt, start Xbox-konsollen på nytt, og logg på.

Hvis du fortsatt er blokkert, kontakter du Xbox Kundestøtte.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 8007065b vises når du bruker Xbox Live, som du leste om, eller om et annet problem?