Feilkode 80153065 vises når du laster ned innhold fra Xbox Live

Problem

Det kan hende at du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned innhold fra Xbox Live:

Kan ikke hente informasjon fra Xbox Live. Prøv på nytt senere.
Statuskode: 80153065

Dette kan bety at Xbox Live-kontoen du bruker til å laste ned innhold, er en barnekonto, og at området for barnekontoen er satt til New Zealand.

Løsninger

Xbox skal sørge for at personer i New Zealand som er under 18 år, ikke får tilgang til «voksent» innhold. Hvis en barnekonto skal ha tilgang til slikt innhold, må den derfor oppgraderes til en voksenkonto.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du oppgraderer en barnekonto til en voksenkonto, kan du se Online-sikkerhet og personvern for Xbox Live og Zune.

Obs! Kontoalder beregnes basert på fødselsdatoen som ble angitt da kontoen ble opprettet.

Hvis du fortsatt har problemer etter at du har oppgradert barnekontoen til en voksenkonto, kontakter du Xbox Kundestøtte.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 80153065 vises når du laster ned innhold fra Xbox Live, som du leste om, eller om et annet problem?