Feilen "Xbox Live sign-up or account download is currently unavailable" vises når du bruker Xbox Live

Du ser følgende feilmelding når du bruker Xbox Live:

Xbox Live sign-up or account download is currently unavailable.

Please try again later.

Dette betyr at det er problemer med enten Xbox Live-appen du prøver å bruke, eller Xbox Live-tjenesten.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet. Hvis en løsning ikke virker, går du til den neste.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-11-18T21:54:18.9235883+00:00

Løsning 2: Test tilkoblingen til Xbox Live.

1. Gå til Settings på konsollen, og velg deretter System.
  2. Velg Network Settings.
  3. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket (hvis du blir bedt om å gjøre det).
  4. Velg Test Xbox Live Connection.
  5. Hvis du ikke kan koble til Xbox Live, logger du på med Xbox Live-gamertagen.

Løsning 3: Prøv løsningen for tilkoblingsfeil for Xbox Live.
Hvis du fortsatt ikke kan koble til Xbox Live, kan du se Løsning for feil på tilkobling av Xbox 360

Hvis du ikke kan løse problemet med disse løsningene, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.