Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Feilkode C00D11B2 vises når du bruker Zune-programvaren

Obs! Den 15. november 2015 ble Zune-tjenesten avsluttet. Dette kan føre til feil når du prøver å strømme eller laste ned innhold eller oppdatere tjenesten.

Du får følgende feilkode når du prøver å bruke Zune-programvaren til å spille av en sang eller en video:

Feilkode C00D11B2

Dette kan bety at Zune-programvaren ikke kan koble til Internett.

Internett-tilgang kan være utilgjengelig av en rekke årsaker. Det kan for eksempel være et midlertidig problem med Internett-leverandøren. Det kan også hende at Windows-brannmur eller annen programvare, blokkerer Internett-tilgang.

Løsning

Test Internett-tilkoblingen ved å åpne nettleseren og gå til et nettsted. Hvis du ikke har tilgang til Internett og du har bekreftet at det ikke er noen problemer med Internett-leverandøren, kan du prøve følgende fremgangsmåte for feilsøking:

• Gå til siden for tjenestestatus, og kontroller at Zune-tjenesten er tilgjengelig.
  • Kontroller at alle maskinvareenheter er koblet til og slått på.
  • Kontroller at ruteren eller modemet fungerer og at alle indikatorlysene lyser.
  • Utfør en ren oppstart for å identifisere og deaktivere eventuelle brannmurer fra tredjeparter på datamaskinen. Slik gjør du dette:
    1. Klikk på Start og Kjør, skriv inn msconfig, og klikk deretter på OK. Det kan hende du blir bedt om et administratorpassord eller en administratorbekreftelse.
      For Windows 8-brukere: På Start-skjermen skriver du først inn kjøre.
    2. I vinduet Systemkonfigurasjon klikker du på kategorien Generelt og deretter Selektiv oppstart.
      • Bare for Windows XP-brukere: Tøm Last System.ini-filen, Last Win.ini-filen og Last inn oppstartselementer.
    3. Klikk på kategorien Tjenester, og klikk deretter for å merke av for Skjul alle Microsoft-tjenester, som er plassert nederst til venstre.
    4. Hvis det ikke allerede er valgt, klikker du på Deaktiver alle og deretter OK.
    5. Klikk på Start på nytt for å starte datamaskinen på nytt. Når datamaskinen starter på nytt, åpner du Zune-programvaren. Hvis du fortsatt har problemer og du har konfigurert en brannmur fra tredjepart, kontakter du produsenten for å finne ut hvordan du konfigurerer brannmuren til å fungere med Zune-programvaren.
  • Legg Zune til unntakslisten for Windows-brannmur.
    Windows-brannmuren er aktivert som standard. Dette betyr at de fleste programmer blokkeres fra å få tilgang til datamaskinen via Internett med mindre du fører opp programmene som unntak. Slik gjør du dette.

På Windows 7:

1. Klikk på Start, Kontrollpanel og deretter Windows-brannmur
      Bare for Windows 8-brukere: På Start-skjermen skriver du først inn Kontrollpanel.
    2. Klikk på Slipp et program eller en funksjon gjennom Windows-brannmuren.
    3. Klikk på Endre innstillinger, og klikk deretter på Tillat et annet program nederst i vinduet.
    4. I dialogboksen Legg til et program velger du Zune og klikker på Legg til.
    5. Bla ned, merk av for avmerkingsboksene ved siden av Zune-programmene, og klikk deretter på OK for å avslutte.

På Windows XP og Windows Vista:

1. Klikk på Start og Kjør, skriv inn firewall.cpl og klikk deretter på OK.
      Bare Windows Vista-brukere: Klikk på Slipp et program gjennom Windows-brannmuren. Det kan hende du blir bedt om et administratorpassord eller en administratorbekreftelse.
    2. Klikk på Legg til program i kategorien Unntak.
    3. Klikk på Bla gjennom, finn og velg Zune.exe og klikk deretter på Åpne.
    4. Klikk på OK for å avslutte.

Hvis du fortsatt har problemer, kontakter du Internett-leverandøren.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode C00D11B2 vises når du bruker Zune-programvaren, som du leste om, eller om et annet problem?