Feilkode C101ABB9 vises når du strømmer eller kjøper musikk fra Microsoft Store

Obs! Den 15. november 2015 ble Zune-tjenesten avsluttet. Dette kan føre til feil når du prøver å strømme eller laste ned innhold eller oppdatere tjenesten.

Du ser følgende feilkode når du strømmer en sang eller foretar et kjøp fra Microsoft Store:

C101ABB9

Dette betyr ett av følgende:

• Du strømmer allerede musikk
    Ditt Xbox Music Pass lar deg strømme ubegrenset med musikk fra Microsoft Store. Du kan imidlertid strømme Music Pass-musikk til bare én enhet eller ett produkt om gangen. Hvis kontoen din er allerede strømmer Music Pass-musikk på en enhet eller et produkt, hindres strømming av musikk til en annen enhet, og du får feilkoden. Strømming til den andre enheten låses til sangen eller spilleliste du strømmer til den første enheten, er ferdig.
  • En transaksjon ble ikke fullført
    Du kan også få denne feilen hvis du prøver å foreta et kjøp i Microsoft Store, men transaksjonen ikke kan fullføres, kanskje fordi datamaskinen din mister tilkoblingen til Microsoft-serveren.

Løsninger

Prøv fremgangsmåtene nedenfor for å løse problemet.

Løsning 1: Feil ved strømming

Hvis feilen er knyttet til strømming og du har tilgang til enheten som allerede strømmer, kan du prøve følgende for å strømme musikk med Music Pass på gjeldende enhet eller produkt:

1. Identifiser enheten eller produkt som allerede strømmer musikk. Dette kan være din Windows Phone 8 eller Windows Phone 7, Xbox 360-konsollen, Zune-programvaren på datamaskinen, eller en Zune-spiller.
  2. Begynn å spille et ikke-rettighetsbeskyttet (det vil si uten DRM) medium på denne enheten, for eksempel en sang i MP3-format. Dette frigjør Music Pass-strømming for en annen enhet.
  3. Gå tilbake til den andre enheten, og begynn å spille av musikk med Music Pass.

Hvis du ikke har medier uten DRM eller ikke har tilgang til enheten som allerede strømmer, må du vente til slutten av gjeldende sang eller spilleliste. Dette kan være et par minutter for en sang, eller opptil mange timer for en lang spilleliste.

Løsning 2: Feil knyttet til en transaksjon

Hvis feilen er knyttet til en transaksjon, venter du noen minutter og ser deretter om transaksjonen var vellykket. Hvis den ikke var vellykket, kan du prøve å kjøpe på nytt.

Løsning 3: Datamaskinen har mistet tilkoblingen

Hvis datamaskinen har mistet tilkoblingen til Microsoft-serveren, går du til statussiden for serveren å se om TV-, musikk- og videotjenesten kjører. Kontroller også at datamaskinen fortsatt er koblet til Internett.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode C101ABB9 vises når du strømmer eller kjøper musikk fra Microsoft Store, som du leste om, eller om et annet problem?