Knytte enheter til Xbox Music Pass for å synkronisere musikk

Obs! Den 15. november 2015 ble Zune-tjenesten avsluttet. Dette kan føre til feil når du prøver å strømme eller laste ned innhold eller oppdatere tjenesten.

Knytte opptil fire enheter til Xbox Music Pass

Du kan knytte opptil fire enheter til Xbox Music Pass. Disse enhetene kan omfatte følgende:

• Nettbrett eller datamaskiner som kjører Windows 8.1 eller Windows RT 8.1
  • Zune-enheter
  • Windows Phone 8 eller Windows Phone 7

Når du har knyttet en enhet til Xbox Music Pass, kan du laste ned og synkronisere innhold til denne enheten. Du kan også strømme musikk fra Xbox Music til nettbrett eller datamaskiner som kjører Windows 8.1 eller Windows RT 8.1, og til Windows Phone 8.

Du kan strømme musikk til Xbox One- eller Xbox 360-konsollen, men du kan ikke laste ned musikk til disse konsollene. Du kan for eksempel laste ned musikk til en Windows 8.1-datamaskin og synkronisere denne musikken til en Windows Phone 8. Siden musikken er lagret på Internett, kan du deretter strømme den til Xbox-konsollen.

Når du har lastet ned eller synkronisert musikk fra Xbox Music Pass til en datamaskin eller en annen enhet, knyttes den aktuelle datamaskinen eller enheten til ditt Xbox Music Pass i minst 30 dager.

Du kan bytte én datamaskin eller enhet som er knyttet til ditt Xbox Music Pass, hver 30. dag.

Obs!

• Du kan bare bruke ditt Xbox Music Pass på telefoner som bruker Microsoft-kontoen din.
  • Xbox Music Pass-brukere kan laste ned musikk på opptil fire enheter. Disse kan omfatte personlige datamaskiner og bærbare enheter. Én av enhetene må imidlertid være en personlig datamaskin.
  • Xbox Music Pass er utformet for én bruker. Hvis andre medlemmer av husstanden har enheter med Xbox Music, knyttes deres egne Microsoft-kontoer til disse enhetene. På grunn av denne regelen må de ha sitt eget Xbox Music Pass.

Vise enhetene som er knyttet til ditt Xbox Music Pass

Slik kan du se hvilke enheter du har knyttet til ditt Xbox Music Pass:

• På nettet
    Gå til Administrer enheter for Xbox Music i en nettleser, og logg på.
  • På en datamaskin med Windows 8.1 eller Windows RT 8.1
    1. Start Xbox Music, og logg på.
    2. Åpne perlemenyen ved å sveipe fra høyre (på et nettbrett) eller plassere pekeren i øvre eller nedre høyre hjørne av skjermen.
    3. Klikk eller trykk på Innstillinger, velg Min konto, og velg deretter Administrer Music Pass-enheter.
  • På Windows Phone 8
    1. Start Xbox Music.
    2. Trykk på Mer (), og trykk deretter på innstillinger.
    3. Trykk på Kontoinnstillinger for Xbox Music.
    4. Trykk på Administrer musikkenheter, og logg deretter på (om nødvendig).

Endre hvilke enheter som er knyttet til ditt Xbox Music Pass

Slik fjerner du en datamaskin eller enhet fra Xbox Music Pass

Åpne kontoen. (Se Vise enhetene som er knyttet til ditt Xbox Music Pass.) Klikk deretter på Fjern ved siden av navnet på datamaskinen eller enheten.

Slik legger du til en PC eller et nettbrett med Windows 8.1 eller Windows RT 8.1 i Xbox Music Pass

Last ned et Xbox Music Pass-element fra Microsoft Store til datamaskinen. Det legges til automatisk.

Slik legger du til en Windows Phone 8-enhet i Xbox Music Pass

Last ned et Xbox Music Pass-element til datamaskinen, og synkronisere deretter dette elementet med Windows Phone 8. Din Windows Phone 8 legges automatisk til ditt Xbox Music Pass.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Knytte enheter til Xbox Music Pass for å synkronisere musikk, som du leste om, eller om et annet problem?