Endre vibrasjonen i Xbox One-kontrolleren din i Windows 10

Hvis kontrollervibrasjoner distraherer deg eller gjør det vanskelig for deg å bruke kontrolleren, kan du justere intensiteten eller slå det helt av.

Hvis du vil endre vibrasjonen, kan du laste ned Xbox Accessories-appen fra Microsoft Store. Deretter kobler du til kontrolleren, åpner appen og velger Konfigurer.

• Velg konfigurasjonsprofilen du vil endre, for en Xbox Elite-kontrolleren. Velg så Rediger > Vibrering, og flytt glidebryterne for å justere vibreringsinnstillingene.
  • For Xbox trådløs kontroller velger du Aktiverer vibrasjon for å aktivere/deaktivere kontrollervibrering.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Endre vibrasjonen i Xbox One-kontrolleren din i Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?