Endre vibrasjonen i Xbox One-kontrolleren din i Windows 10

Hvis kontrollervibreringer distraherer deg eller gjør det vanskelig for deg å bruke kontrolleren, kan du justere intensiteten eller slå det helt av.

Hvis du vil endre kontrollervibrering, kan du laste ned Xbox Tilbehør-appen fra Microsoft Store. Deretter kobler du til kontrolleren, åpner appen og velger Konfigurer.

• Velg konfigurasjonsprofilen du vil endre for en Xbox Elite-kontroller. Hvis du bare ser standardkonfigurasjoner, velger du Ny profil, Rediger > Vibrering og flytter glidebryterne for å justere vibreringsinnstillinger.
  • Velg konfigurasjonsprofilen du vil endre for en trådløs Xbox-kontroller. Hvis du bare ser standardkonfigurasjoner, velger du Ny profil og velger Aktiver vibrering for å aktivere eller deaktivere kontrollervibrering.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Endre vibrasjonen i Xbox One-kontrolleren din i Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?