Oppdatere Xbox One-kontrolleren i Windows 10

Når du oppdaterer Xbox-kontrolleren din, får du de nyeste kontrollerforbedringene. Du kan oppdatere kontrolleren trådløst eller via USB.

Hvis du vil ha hjelp med oppdateringsproblemer, kan du se Feilsøk oppdateringsproblemer med Xbox One-kontrolleren.

Oppdater kontrolleren din i Windows 10 ved å bruke appen Tilbehør for Xbox:

1. Hent appen i Microsoft Store i Windows 10 ved å søke etter "Tilbehør for Xbox".
  2. Start appen Tilbehør for Xbox.
  3. Koble til den trådløse Xbox One-kontrolleren ved hjelp av en USB-kabel eller den trådløse Xbox-adapteren for Windows.

Obs! Du blir bedt om å oppdatere til jubileumsutgaven av Windows 10 hvis du ikke allerede har gjort det.

4. Når kontrolleren er tilkoblet, vil du se meldingen "Oppdatering kreves" hvis en oppdatering er obligatorisk. Installer oppdateringen.

Obs! Du kan også gå til Enhetsinfo for å se etter oppdateringer.

Obs!

• Appen Tilbehør for Xbox er bare tilgjengelig for Windows 10.
  • Kontrollere som ikke har en innebygd 3,5 mm lydutgang må oppdateres ved hjelp av en USB-tilkobling og ha Windows 10 TH2 Update (eller nyere).
  • Oppdatering av kontrolleren over Bluetooth støttes ikke.
  • Du må kjøre Jubileumsoppdatering av Windows 10 for at Bluetooth skal fungere. Se Vanlige spørsmål om Windows Update for å finne ut hvordan du får den nyeste Windows-oppdateringen.