Kjente problemer med Kinect for Windows v2-sensoren.

Denne siden beskriver kjente problemer for Kinect for Windows v2-sensoren.

På denne siden

Kinect fungerer ikke på en USB 2-port eller -kontroller

Kinect for Windows v2-sensoren fungerer ikke på en USB 2-port eller -kontroller. Når du skal bruke sensoren, må du ha en USB 3-port eller -kontroller.

Bare USB 3-kontrollere fra Intel og Renesas støttes

Hvis du bruker en USB 3-kontroller fra en annen produsent, kan det hende at Kinect-sensoren ikke fungerer som den skal. Eksempler:

• Det kan hende at sensoren ikke foretar opplisting
  • Dybde strømmes kanskje ikke
  • Farge strømmes kanskje ikke
  • Det kan hende sensoren stopper å fungere
  • Pakketap kan øke

Det kan hende at Kinect ikke fungerer som den skal hvis den er på samme USB 3-kontroller som andre enheter

Hvis du bruker Kinect på samme USB 3-kontroller som andre enheter, kan det oppstå følgende problemer:

• Hvis andre enheter allerede har reservert båndbredde på USB 3-kontrolleren, er det kanskje ikke nok båndbredde tilgjengelig for at Kinect kan fungere. I dette tilfellet vil du motta en melding fra Windows når du kobler til sensoren.
  • Andre enheter som krever reservert båndbredde, fungerer kanskje ikke som de skal,
  • Ytelsen for andre enheter (for eksempel mus eller tastatur) kan bli redusert hvis de kjører på samme USB 3-kontroller.
  • Det kan hende at USB-lagringsenheter på samme kontroller ikke fungerer som de skal, eller at de forårsaker at Kinect ikke fungerer som den skal.

Du trenger et DirectX 11-kompatibelt grafikkort med kapasitet på omtrent 150 GFLOP med datakraft

Et DirectX 11-kompatibelt grafikkort med kapasitet på omtrent 150 GFLOP med datakraft må være tilgjengelig for at Kinect skal kunne produsere riktig dybde og IR-signal.

Fargedatastrømmen reduseres når det er lite lys

Når det er lite lys, går Kinect ned til 15 FPS.

Apper utviklet med Kinect, kan ikke publiseres til Microsoft Store for øyeblikket

Microsoft Store-apper utviklet med Kinect, kan ikke publiseres til Microsoft Store før den offisielle lanseringen av v2 SDK, som skjer senere i 2014.