Trådløs Xbox-kontrollerfunksjonalitet i ulike operativsystemer

Det er enkelte viktige forskjeller mellom operativsystemer når det gjelder tilkobling av den trådløse Xbox-kontrolleren. Tabellen nedenfor viser hva som støttes når det gjelder tilkobling av en trådløs kontroller til Windows-, Android- eller Apple-enheten.

Funksjon Windows 10 Windows 7/8.1 Android Apple
Koble til med en USB-kabel Støttes Støttes Støttes ikke Støttes ikke
Koble til via den trådløse Xbox-adapteren for Windows Støttes Støttes Støttes ikke Støttes ikke
Koble til via den trådløse Xbox-adapteren for Windows 10 Støttes

Obs!  Krever Jubileumsoppdatering av Windows 10

Oppdater kontrolleren din for best mulig ytelse. Se Oppdater den trådløse Xbox-kontrolleren.

Støttes ikke Støttes ikke Støttes ikke
Koble til med Bluetooth Støttes

Obs! Krever jubileumsutgaven av Windows 10.

Oppdater kontrolleren din for best mulig ytelse. Se Oppdatere den trådløse Xbox-kontrolleren.

Støttes ikke

Android 5.1.1 eller nyere

Støttede spill:

Minecraft: Gear VR Edition

Se Bruke den trådløse Xbox-kontrolleren til å spille Minecraft: Gear VR Edition hvis du vil ha mer informasjon.

• iOS 13
  • iPad OS 13
  • tvOS 13
  • macOS Catalina
Xbox- tilbehør Støttes via USB, trådløs Xbox-adapter for Windows og trådløs Xbox-adapter for Windows 10. Støttes ikke via Bluetooth. Støttes ikke Støttes ikke Støttes ikke
Lyd via kontrolleren Støttes via USB og trådløs Xbox-adapter for Windows. Støttes ikke via Bluetooth. Lydenheter støttes ikke på trådløse eller kabelbaserte kontrollere i Windows 7/8.1. Hvis du vil bruke lydenheter via kontrolleren, må du være på Windows 10 eller en Xbox One-konsoll. Støttes ikke Støttes ikke
Fastvareoppdateringer Støttes via USB og trådløs Xbox-adapter for Windows på en Windows 10-PC med jubileumsutgaven av Windows 10 (der Xbox Tilbehør-appen brukes). Støttes ikke via Bluetooth. Du kan oppdatere kontrolleren via en Xbox One-konsoll. Oppdater kontrollerens fastvare fra en Xbox-konsoll eller PC. Se hvordan. Oppdater kontrollerens fastvare fra en Xbox-konsoll eller PC. Se hvordan.
Tilordne funksjoner for Xbox Elite trådløs kontroller på nytt i Xbox Tilbehør-appen Støttes Støttes ikke Støttes ikke Støttes ikke
Tilordne funksjoner for Xbox Elite trådløs kontroller serie 2 på nytt i Xbox Tilbehør-appen Støttes. Du må ha Mai 2019-oppdatering for Windows 10 eller nyere installert. Se hvordan du får oppdateringer. Støttes ikke Støttes ikke Støttes ikke

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Trådløs Xbox-kontrollerfunksjonalitet i ulike operativsystemer, som du leste om, eller om et annet problem?