Funksjoner for den trådløse Xbox-adapteren for Windows

Du kan koble den trådløse Xbox One-kontrolleren til Windows 10-enheten med den trådløse Xbox-adapteren for Windows. Adapteren kan trådløst koble til så mange som åtte trådløse kontrollere og fire chatteheadsett (eller to stereoheadsett). Den trådløse Xbox-adapteren for Windows fungerer med Windows 10, Windows 8.1 og Windows 7, mens den trådløse Xbox-adapteren for Windows 10 fungerer bare med Windows 10.

Obs! Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker adapteren med ulike versjoner av Windows, kan du se Xbox One trådløs kontroller – forskjeller mellom Windows-operativsystemer.

En tegning viser to bærbare datamaskiner, der hver av dem har en trådløs Xbox-adapter for Windows tilkoblet. Den ene datamaskinen kommuniserer med åtte trådløse Xbox-kontrollere og fire chatteheadsett, og den andre datamaskinen kommuniserer med åtte kontrollere og to stereoheadsett.