Hvordan får jeg tak i appen Xbox (beta)?

Appen Xbox (beta) i Windows er den beste måten å bruke Xbox Game Pass for PC (beta) på. Bruk appen til å bla gjennom spill, spille PC-spill og koble til og chatte med venner på tvers av enheter.

Den enkleste måten å få appen på er å bruke installasjonsprogrammet for appen Xbox (beta).

Hvis din versjon av Windows må oppdateres for å kjøre appen Xbox (beta), hjelper installasjonsprogrammet deg gjennom denne prosessen.

Hva om jeg ikke kan oppdatere til 1903 (eller nyere) ved hjelp av oppdateringsassistenten?

Vi vil at du skal ha en god opplevelse på Windows 10, og det kan bety at du holder PC-en på en tidligere versjon av Windows. Hvis PC-en ikke er optimalisert for å kjøre den nyeste versjonen, blir den ikke oppdatert. Det kan være avhengig av driverkompatibilitet (oppdater driverne hvis mulig) eller programvare du har installert (oppdater eller fjern den påvirkede programvaren).

Hvis du vil ha mer informasjon om hva som kan blokkere oppdateringen, kan du se Kjente problemer og varslinger.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hvordan får jeg tak i appen Xbox (beta)?, som du leste om, eller om et annet problem?