Kontrollere at du har den nyeste versjonen av Xbox Console Companion-appen i Windows 10

Xbox Console Companion-appen oppdaterer seg selv automatisk gjennom Microsoft Store-appen i Windows 10, men av og til kan det hende at oppdateringen av et spill eller en app mislykkes. I slike tilfeller må du oppdatere spillene og appene manuelt for å få tak i den nyeste versjonen.

Hva er gjeldende versjon av Xbox Console Companion-appen på Windows 10?

Den gjeldende versjonen er 48.53.21003.00000.

Åpne Xbox Console Companion-appen og velg Innstillinger for å vise hvilken versjon av Xbox Console Companion-appen du har installert. Rull til bunnen av skjermen til Om-delen i fanen Generelt for å vise gjeldende versjonsnummer.

Oppdatere Xbox Console Companion-appen manuelt på Windows 10

Hvis du vil ha instruksjoner om hvordan du oppdaterer et spill eller en app manuelt, kan du se Se etter oppdateringer for apper og spill fra Microsoft Store.

Obs! Xbox Console Companion-appen krever Windows 10. Hvis du vil kontrollere om systemet oppfyller kravene til Windows 10, kan du se Spesifikasjoner for Windows 10.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Kontrollere at du har den nyeste versjonen av Xbox Console Companion-appen i Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?