Hva er appen Xbox (beta), og hvordan bruker jeg den?

Appen Xbox (beta) i Windows er den beste måten å bruke Xbox Game Pass for PC (beta) på. Bruk appen til å bla gjennom spill, spille PC-spill og koble til og chatte med venner på tvers av enheter.

Denne appen er den beste måten å oppleve Xbox Game Pass for PC (Beta) på, og den fungerer sammen med Xbox Game Bar.

På denne siden

Bla gjennom spillkatalogen for Xbox Game Pass for PC (beta)

På Game Pass-fanen i appen Xbox (beta) ser du hva som er nytt og kan bla gjennom spill som følger med Xbox Game Pass. Bla gjennom etter sjanger, få anbefalinger, søk og abonner på Game Pass hvis du ikke er medlem ennå.

Hvis du ikke har en Microsoft-konto, eller hvis du aldri har logget på Xbox, må du det når du starter denne appen. (Du kan bla gjennom spill og utforske appen uten å logge på, men installasjon av spill og bruk av funksjonene for sosiale nettverk krever pålogging.)

Hvis du vil ha hjelp til å logge på, kan du se Logge på på Xbox-konsollen.

Når du finner et spill du vil spille, velger du det for å lese mer, se trailere og Mixer-klipp og kontrollere systemkrav. Når du er klar til å begynne, velger du Installer for å starte nedlastingen.

Problemer med å installere? Se Feilsøke Game Pass-spillinstallasjoner på Windows 10.

Slik kobler du til og chatter med venner på tvers av enheter

I Sosialt kan du chatte med venner på PC, Xbox One og telefon. Tekstchatter støtter innebygde bilder, GIF-er og videoer. Det finnes en talechat også – enten 1:1 eller med en gruppe.

Du kommer i gang ved å velge fanen Sosialt. Hvis du er logget på, ser du Venner og Chatter. Hvis du vil ha hjelp til å logge på, kan du se Logge på på Xbox-konsollen.

Venner ser du en liste over eventuelle Xbox-venner. Hvis du vil ha hjelp til å legge til venner, kan du se Legge til nye Xbox-venner. Når du har venner, er det på tide å samhandle. Høyreklikk på noen for alternativer, inkludert spillerprofiler, gjøre noen til favoritt, demping, rapportering, start av talechat og så videre.

Hvis du har problemer med å chatte, kan du se Hvorfor kan jeg ikke sende meldinger fra Xbox One eller Xbox-appen?

Slik kjøper du nye spill

Store-fanen inneholder kjøpsalternativer for alle spill i Xbox Game Pass for PC-katalogen, deriblant spilltillegg. Game Pass-medlemmer får rabatter på kjøp.

Har du problemer med kjøp? Få hjelp.

Slik spiller du raskt spillene på PC-en

Til venstre viser appen alle spillene som er installert på den enheten. Beveg over et spill for en spillknapp for å starte det.

Velg et spill for å lese mer, se trailere og Mixer-klipp og kontrollere systemkrav. Klar til å spille? Velg Spill for å starte spillet fra detaljsiden.

Slik fungerer den nye appen Xbox (beta) og Xbox Game Bar sammen

Appen Xbox (beta) og Xbox Game Bar fungerer sammen sømløst, slik at du for eksempel kan holde en samtale mens du spiller, mens du også kontrollerer musikk, tar skjermbilder og tar opp spillklipp, sender spillingen, finner nye lagkamerater og mye mer. Hvis du vil ha mer informasjon om Xbox Game Bar, kan du se Bli kjent med Xbox Game Bar på Windows 10.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hva er appen Xbox (beta), og hvordan bruker jeg den? , som du leste om, eller om et annet problem?