Prøve ulike lydformater for partychat

Windows-lydenheter støtter en lang rekke lydformater. Noen ganger kan inkompatibilitet med drivere eller lydprogramvare i Windows påvirke lydavspilling eller -opptak. Slik prøver du ulike lydformater:

1. Gjør ett av følgende:
    • Velg Start, skriv inn kontrollpanel, velg Kontrollpanel, og velg deretter Lyd.
    • Høyreklikk på lydikonet (ved siden av dato og klokkeslett) på oppgavelinjen, og velg deretter Avspillingsenheter.
  2. Høyreklikk på standardenheten (den er avmerket), velg Egenskaper, og velg deretter Avansert-fanen.
  3. Velg boksen i Standardformat for å endre lydformatet. Når du har endret formatet, sjekker du at avspilling fungerer, ved å velge Test.
  4. Når du er ferdig, velger du OK.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Prøve ulike lydformater for partychat, som du leste om, eller om et annet problem?