Redigere og dele spillklipp i Xbox Console Companion-appen i Windows 10

Lag videoer og ta skjermbilder av spillingen med opptaksfunksjonen i Xbox Console Companion-appen. Rediger og del deretter de beste øyeblikkene med venner.

På denne siden

Redigere spillklippene

Du kan lage den perfekte spillemontasjen ved å redigere klipp fra Xbox One-konsollen og PC-en i ditt favorittprogram for videoredigering.

Hvis du bare trenger å trimme begynnelsen eller slutten på et klipp for å fokusere på det beste øyeblikket, bruker du Trim-verktøyet i Xbox Console Companion-appen.

Deretter deler du de redigerte klippene på sosiale medier, for eksempel Xbox Live via Xbox Console Companion-appen.

Trimme et spillklipp

1. Åpne Xbox Console Companion-appen og velg Opptak.
    Obs!  Redigering i Xbox Console Companion-appen er foreløpig begrenset til Trim, men den egner seg perfekt hvis du bare skal fjerne litt av begynnelsen og slutten for å fokusere på ett øyeblikk.
  2. Velg klippet du vil redigere. Du kan velge mellom På denne PC-en og På Xbox Live.
  3. Hvis du valgte et klipp fra På Xbox Live som du ikke har lastet ned ennå, velger du Last opp.
  4. Hvis du vil gjøre klippet kortere, velger du Trim.
  1. Flytt den venstre linjen for å trimme begynnelsen og den høyre for å trimme slutten av opptaket.
  2. Når du er fornøyd, velger du Lagre kopi for gjøre det ferdig.

Gi et klipp nytt navn

Spillklipp får i utgangspunktet navn etter spilltittel, dato og tidspunkt, slik at du kan finne det raskt, men du kan endre navnet før du deler klippet med resten av verden.

Velg klippet du vil gi nytt navn, og velg deretter Gi nytt navn. Skriv inn ønsket navn og trykk på Gi nytt navn. Husk at bruksvilkårene for Xbox Live gjelder for alle videoene du deler, så du må opptre høflig overfor andre brukere.

Dele spillklipp og skjermbilder på Xbox Live og andre steder

Du kan dele spillklipp (under 30 minutter) og skjermbilder av populære PC-spill samt alle spill som er tilgjengelige i Microsoft Store, på Xbox Live. De lastes ikke opp automatisk fra Windows 10.

1. I Xbox Console Companion-appen velger du Opptak.
  2. Velg På Xbox Live.
  3. Velg spillklippet eller skjermbildet du vil dele.
  4. Velg Del og velg deretter hvor du vil dele det.

Obs!  Xbox sjekker opplastet innhold for eventuelle brudd på reglene for god oppførsel på Xbox Live. Det kan oppstå en forsinkelse før klippet eller skjermbildet blir synlig for andre.

Hvis du vil dele skjermklippene på andre sosiale nettverk eller via e-post, finner du filene i Opptak-mappen, som er i videomappen som standard. Hvis du vil finne filene for opptakene fra Xbox Console Companion-appen, velger du Opptak, På denne PC-en, velger klippet eller skjermbildet du vil dele og deretter Åpne mappe. Filutforsker åpnes og du ser hvor klippet eller skjermbildet ligger på PC-en. Bruk deretter nettstedet eller appen for det sosiale medienettverket til å dele klippet eller skjermbildefilen.

Hvem kan se klippene?

Spillklipp du har lastet opp til Aktivitetsfeed på Xbox Live, vises for personer på Xbox Live i samsvar med innstillingene for personvern og nettsikkerhet. Slik gjør du endringer:

1. Gå til innstillingene for personvern og nettsikkerhet.
  2. Velg Personvern-fanen.
  3. Ved siden av Se spillklippene dine (Kun Xbox One) kan du velge hvem du vil dele med, enten det er Alle eller bare Venner, eller du kan velge Blokker, slik at andre ikke kan se spillklippene dine.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Redigere og dele spillklipp i Xbox Console Companion-appen i Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?