Koble kontoer til Xbox

Hold kontakten med venner på tvers av sosiale nettverk mens du spiller i Windows 10. Koble favorittene dine til Facebook, Twitter og YouTube.

I dette emnet

Koble kontoer fra Xbox Game Bar, Xbox-appen (beta) eller spill kjøpt på Steam

Med noen få unntak trenger du bare å koble til en konto én gang. Hvis du for eksempel kobler til en konto fra Xbox Game Bar, vises den også som koblet i Xbox-appen (beta).

Slik kobler du til en konto med Xbox Game Bar:

1. Trykk på Windows-logotasten + G for å åpne Game Bar.
  2. Velg Innstillinger > Kontoer.
  3. Logg på Xbox Live (de fleste koblede kontoer krever det), velg et sosialt nettverk fra listen, trykk på Koble til, og følg deretter instruksjonene.

Slik kobler du til en konto med Xbox-appen (beta):

1. Trykk på Start-knappen og velg Xbox (beta) fra listen.
  2. Velg Profil og innstillinger øverst til høyre og velg Innstillinger > Konto.
  3. Logg på Xbox Live, velg et sosialt nettverk fra listen, trykk på Koble til, og følg deretter instruksjonene.

Merk av boksen Vis ikon på profilen min for hver konto, slik at spillerne vet hvilke sosiale nettverk du er på. Vær oppmerksom på at disse ikonene kan ses av alle som bruker Xbox Game Bar, Xbox-appen (beta) eller i et spill på Steam som støtter kontokobling.

Slik kobler du til en konto fra et spill kjøpt på Steam:

1. Åpne Steam og start et spill som støtter Xbox-kontokobling (f.eks. Gears 5).
  2. Logg på Xbox Live når du blir bedt om det.
  3. Velg alternativet for kontotilkobling på spillets meny.
  4. Når Steam-kontokoblingsoverlegget vises, velger du Ja, fortsett.
  5. Velg hvilke vennene du vil følge.

Feilsøking

Kontoen blir ikke koblet til

Gå til eller kontakt nettstedet for kundestøtte for det sosiale nettverket du prøver å koble til.

Sosiale nettverksikoner vises ikke

Hvis du merket av for Vis ikon på profilen min, men ikonet fortsatt ikke vises, logger du av Game Bar eller Xbox-appen (beta) og logger på igjen. Hvis det ikke løser problemet, starter du oppgavebehandling, velger appen som kjører (Game Bar eller Xbox-appen), velger Avslutt oppgave og starter deretter appen på nytt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Koble kontoer til Xbox, som du leste om, eller om et annet problem?