Hvordan får jeg Xbox Game Bar til å huske eller glemme spillet mitt?

I de fleste tilfeller gjenkjenner Xbox Game Bar spillet ditt når du åpner det. Dermed får du automatisk alle spillfunksjonene som Game Bar tilbyr. Slik kontrollerer du det:

1. Start et spill eller en app.
  2. Trykk på Windows-logotasten + G for å åpne Game Bar, og velg Innstillinger > Generelt.
  3. Velg eller fjern avmerkingen for Husk at dette er et spill. Hvis du ikke ser denne innstillingen, betyr det at Game Bar allerede gjenkjenner spillet ditt.
Lydinnstillingene for spillopptak vises på spillinjen.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hvordan får jeg Xbox Game Bar til å huske eller glemme spillet mitt? , som du leste om, eller om et annet problem?