Bruk Xbox Game Bar til å ta spillklipp og skjermbilder på Windows 10

Trykk på Windows-logotasten + G mens du spiller et spill, for å åpne Xbox Game Bar.

1. Velg Hjem > Sending og skjermklipp.
  2. Velg Skjermklipp og deretter Start opptak eller Ta skjermbilde eller Ta opp siste ….

Knappen Ta opp siste ... gjør de siste spilløyeblikkene om til et spillklipp når bakgrunnsopptak er aktivert. Angi varigheten i Windows-innstillinger > Spill > Skjermklipp.

Merk Knappen Start sending starter en direktesending på Mixer. Finn ut mer på Sende spillingen med Mixer i Windows 10.

Du finner spillklippene og skjermbildene ved å åpne Game Bar og velge Hjem > Skjermklipp.

Ønsker du raskere tilgang til opptaksalternativer? Få tips om tilpasning.

Slik deler du opptak på Twitter:

1. Åpne Game Bar.
  2. Velg Hjem > Skjermklipp, og velg deretter et skjermklipp.
  3. Trykk på Del på Twitter. (Første gang du lager et innlegg, må du gi Game Bar tillatelse til å bruke Twitter-kontoen din. Du kan deautorisere når som helst i Twitter-innstillingene.)
  4. Skriv inn en melding, og velg Del.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Justere opptaksinnstillinger i Windows 10.

Merknader

1. Når du vil ta opp spilling, passer du på at det er merket av for Ta opp i bakgrunnen når jeg spiller et spill i innstillingene for Game Bar (eller aktiver det i Windows-innstillinger > Spill > Skjermklipp).
  2. Game Bar vises ikke i fullskjermmodus for enkelte PC-spill. Hvis du vil starte og stoppe opptak uten Game Bar, bruker du hurtigtasten Windows-logotasten+ Alt + R. Skjermen blinker for å angi starten og slutten på opptaket. Hvis bakgrunnsopptak er aktivert, Ved å trykke på Windows-logotasten+ Alt + G tar du opp de siste øyeblikkene med spilling.
  3. Hvis hurtigtastene ikke fungerer for et fullskjermspill, trykker du på Windows-logotasten + G. Skjermen blinker to ganger for å bekrefte at spillet gjenkjennes. Åpne deretter spillet i fullskjerm på nytt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bruk Xbox Game Bar til å ta spillklipp og skjermbilder på Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?