Bruke spillinjen til å ta opp spillklipp i Windows 10

Ta opp spillklipp og ta skjermbilder av spill på Xbox Live, i Steam og i andre tjenester.

Du starter ved å trykke på Windows-logotasten+G på Windows 10-PC-en. Dermed åpnes spillinjen.

Lage et spillklipp i Windows 10

Trykk på Windows-logotasten+G mens du spiller et spill, for å åpne spillinjen.

Ta opp spillklipp og skjermbilder fra spillinjen.
Ta opp spillklipp og skjermbilder fra spillinjen.
  • Trykk på kameraknappen for å ta et skjermbilde.
  • Knappen Ta opp siste 30 sek gjør de siste øyeblikkene med spilling om til et spillklipp når bakgrunnsopptak er aktivert (du kan endre varigheten i Windows-innstillinger > Spill > Opptak).
  • Start opptak-knappen brukes til å starte og stoppe et opptak. En tidtaker viser lengden på klippet mens du tar opp.
  • Knappen Slå på/av mikrofonen under opptak gjør at du kan dempe og oppheve demping av mikrofonen mens du lager et skjermklipp.
  • Knappen Start sending starter en live sending på Mixer. Finn ut mer på Sende spillingen med Mixer i Windows 10.

Du finner spillklippene og skjermbildene ved å åpne spillinjen og velge Mine skjermklipp. Du kan også vise skjermklippene dine i Xbox-appen. Det er bare å åpne appen og velge Meny > Skjermklipp.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Justere opptaksinnstillinger i Windows 10.

Obs!

1. Når du vil ta opp spilling, passer du på at det er merket av for Ta opp i bakgrunnen når jeg spiller et spill i innstillingene for spillinje (eller aktiver det i Windows-innstillinger > Spill > Opptak).
  2. Spillinjen vises ikke i fullskjermmodus for enkelte PC-spill. Hvis du vil starte og stoppe opptak uten spillinjen, bruker du hurtigtasten Windows-logotasten+ALT+R. Skjermen blinker for å angi starten og slutten på opptaket. Hvis bakgrunnsopptak er aktivert, tar du opp de siste øyeblikkene med spilling når du trykker på Windows-logotasten+ALT+G.
  3. Hvis hurtigtastene ikke fungerer for et fullskjermspill, trykker du på Windows-logotasten+G. Skjermen blinker to ganger for å bekrefte at spillet gjenkjennes. Åpne deretter spillet i fullskjerm på nytt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bruke spillinjen til å ta opp spillklipp i Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?