Bli kjent med Xbox Game Bar på Windows 10

Xbox Game Bar gjør det enkelt å få kontroll over spillaktivitetene dine mens du spiller.

Lydinnstillingene for spillopptak vises på spillinjen.

I dette emnet

Slik åpner du Xbox Game Bar

Trykk på Windows-logotasten + G for å åpne Game Bar over spillet, appen eller skrivebordet.

Jeg vil bruke opptaksfunksjoner for appene mine

Alle de beste spillfunksjonene på ett sted

Når du åpner Xbox Game Bar, får du en rekke spillaktiviteter lett tilgjengelig. Når du velger en aktivitet, vises den som et overlegg. Mange slike overlegg kan du flytte, endre størrelse på eller feste på skjermen.

Hjem (1) – Velg Hjem-ikonet for å åpne en liste over spilloverlegg du kan velge blant.

Innstillinger (2) – Velg Innstillinger-ikonet for å justere preferanser som kontoer, hurtigtaster og hvilke varsler du vil motta.

Lyd (3) – Få den perfekte kombinasjonen ved å justere lydnivåene i spillet, chatten og bakgrunnsappene.

Sending og skjermklipp (4) –– Start sending av spillet slik at andre kan se det direkte på Mixer. Eller ta et spillopptak eller skjermbilde når det skjer noe kult.

Ytelse (5) – Sjekk hvor mye CPU spillet bruker, samt annen sanntidsstatistikk.

Skjermklipp (6) – Spillklippene og skjermbildene dine vises her.

Spotify (7) – Koble til Spotify-kontoen din slik at du kan høre på favorittlåtene dine mens du spiller.

Looking for Group (8) – Bruk Looking for Group for å finne spillere til multiplayer-spill.

Xbox Social og Xbox Chat (9) – Delta i Xbox-fellesskapet. Kom i kontakt med gamle venner og få nye nye venner, start en tekst- eller talechat (med én person eller en gruppe), og delta i PC-spillet til en venn, eller inviter venner til å bli med i ditt PC-spill.

Spill slik du vil

På Xbox Game Bar har du tilpasningsalternativer som gjør at du raskt kan veksle mellom spillet og favorittaktivitetene dine. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Tilpasse Xbox Game Bar på Windows 10.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bli kjent med Xbox Game Bar på Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?