Bruke spillinjen i Windows 10

Spillinjen gjør det enkelt å få kontroll over spillaktivitetene dine, for eksempel starte sending og ta opp klipp, fra ett instrumentbord.

Lydinnstillingene for spillopptak vises på spillinjen.

Slik åpner du spillinjen:

1. Start et spill.
  2. Trykk på Windows-logotasten + G. Hvis du har koblet til en Xbox One-kontroller, kan du i stedet trykke på Xbox-knappen.
  3. De fleste spillene blir automatisk oppdaget som spill, men hvis spillet ikke gjenkjennes, velger du Aktiver spillfunksjoner for denne appen for å ta opp spillingen hvis du blir bedt om det.

Hurtigtaster

Hurtigtastene for spillinjen omfatter følgende:

• Windows-logotasten+G: Åpne spillinjen
  • Windows-logotasten+ALT+PRINTSCR: Ta et skjermbilde av spillet
  • Windows-logotasten+ALT+G: Ta opp de siste øyeblikkene med spilling. (Du kan endre opptakstiden i Windows-innstillinger > Spill > Opptak.)
  • Windows-logotasten+ALT+R: Start eller stopp opptak
  • Windows-logotasten+ALT+M: Start eller stopp mikrofonopptak
  • Windows-logotasten+ ALT+B: Start sendingen eller stans den midlertidig
  • Windows-logotasten+ ALT+W: Vis kamera i sending

Trykk på Start for å opprette egendefinerte hurtigtaster, velg Innstillinger > Spill > Spillinje, og angi deretter hurtigtastene.

Skjermen for hurtigtaster viser Windows-hurtigtaster og alternativer for å opprette dine egne.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bruke spillinjen i Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?