Bruk Spotify i Xbox Game Bar på Windows 10

Hør på favorittlåtene dine mens du spiller!

Video: Tilpasse Xbox Game Bar

Se videoen, Tilpasse Xbox Game Bar. Obs!  Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Du trenger et par ting for å komme i gang:

• Spotify Music-appen – Skaff deg Spotify Music-appen i Microsoft Store.
  • Spotify-konto – Hvis du ikke har en Spotify-konto fra før, kan du registrere en på spotify.com.

Slik konfigurerer du Spotify på Xbox Game Bar:

1. Trykk på Windows-logotasten + G for å åpne Game Bar, og velg Hjem > Spotify.
  2. Knytt Spotify-kontoen din til Game Bar. Velg Koble til konto, og følg fremgangsmåten.

For å ta i bruk Spotify på Game Bar trykker du på Windows-logotasten + G for å åpne Game Bar, og deretter velger du Hjem > Spotify og Start Spotify.

For å fjerne Spotify-kontoen din fra Game Bar logger du på spotify.com/account og går til Apper-delen og fjerner Game Bar.

Få hjelp med Spotify

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bruk Spotify i Xbox Game Bar på Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?