Vise venners aktivitet i Xbox Console Companion-appen i Windows 10

Du kan bruke aktivitetsfeeden til å vise og kommentere venners nylige prestasjoner og spillklipp.

Du kan se de siste aktivitetene til alle vennene dine gjennom aktivitetsfeedenHjem-skjermen i Xbox Console Companion-appen, eller du kan se aktivitetstidslinjen for bare én av vennene dine på profilsiden deres.

Vise aktiviteter fra Hjem-skjermen

Når du åpner Xbox Console Companion-appen, er den første skjermen du ser, Hjem-skjermen. Hjem lar deg raskt se hva vennene dine har holdt på med siden sist du logget på.

Når du ser gjennom aktivitetsfeeden på Hjem-skjermen, kan du vise og kommentere venners nylige prestasjoner og spillklipp. Slik kan du samhandle med en venns innlegg:

• Velg Hjerte-ikonet hvis du vil like et innlegg. Send en gratulasjon når vennene låser opp en prestasjon, eller lik et spillklipp for å la dem vite at du likte det.
  • Velg Del-ikonet for å dele andres aktivitet i aktivitetsfeeden din eller i en melding du sender til andre.
  • Bruk Melding-ikonet for å legge til en melding som alle som viser vennens aktivitetsfeed, kan se.
  • Velg Flere handlinger (…)-ikonet i nedre høyre hjørne i et hvilket som helst innlegg hvis du vil rapportere et upassende eller krenkende innlegg.

Vise aktiviteter fra profilen til en venn

Du kan følge med på aktivitetsfeeden til en bestemt venn ved å søke etter vennen eller velge vennen fra vennelisten din og dobbeltklikke på gamertagen til vennen for å åpne profilsiden. Du kan se på vennens aktivitetsfeed fra profilen til vennen og se hva vedkommende har holdt på med siden sist du kikket på profilen.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vise venners aktivitet i Xbox Console Companion-appen i Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?