Maskinvarekrav for å ta opp i Windows 10

Alle Windows 10-PC-er skal kunne ta opp skjermbilder i spill, uansett hvilket skjermkort du har. For å kunne ta opp spillklipp må skjermkortet i PC-en ha støtte for en av disse koderne:

• Intel Quick Sync H.264
  • NVidia NVENC
  • AMD VCE

Du kan sjekke skjermkortet ved å gå til søkeboksen på oppgavelinjen og søke etter «enhetsbehandling». Utvid Skjermkort i Enhetsbehandling.

Skjermkort som støtter NVidia NVENC, omfatter følgende:

• De fleste i GeForce 600-serien eller nyere
  • De fleste i Quadro K-serien eller nyere

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se støttematrise for NVIDIA NVENC.

Hvis du ikke kan ta opp spillklipp på PC-en, får du følgende melding når du prøver å ta opp:

Beklager, denne PC-en oppfyller ikke maskinvarekravene for å utføre opptak av spillklipp.

I dette tilfellet gjør du ett av følgende:

• Skaff deg den nyeste driveren for skjermkortet (hvis PC-en har flere skjermkort, kontrollerer du at driverne er oppdatert for begge).
  • Installer et av skjermkortene som er oppført her.

Hvis PC-en har flere skjermkort og bare ett støtter opptak av spillklipp, sjekker du at du bruker skjermen som er koblet til dette kortet, når du tar opp spillet.

Hvis du har et støttet skjermkort som driveren er oppdatert for, og du fortsatt ikke kan ta opp spill, åpner du Tilbakemeldingshub (en Windows 10-app) og gir oss tilbakemelding, slik at vi kan undersøke problemet.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Maskinvarekrav for å ta opp i Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?