Spille Windows 8-spill på en Windows 10-enhet

Alle spill for Windows 8 kjører på Windows 10. Hvis du har problemer med å få spillet til å kjøre, kan du se Spillet starter ikke eller fryser på Windows 10.

Hvis du ikke installerte spillet fra Microsoft Store, kan du prøve å kjøre det i kompatibilitetsmodus. Slik gjør du det:

1. Trykk på Windows-knappen på enheten eller tastaturet, eller merk Windows-ikonet i hjørnet nederst til venstre på hovedskjermen.
  2. Velg Alle apper, og finn deretter spillet i listen.
  3. Trykk og hold spillflisen, og velg deretter Åpne filplassering. Du kan også høyreklikke på spillflisen og velge Åpne filplassering.
  4. Den kjørbare filen for spillet utheves automatisk. Trykk og hold filen, og velg deretter Feilsøk kompatibilitet. Du kan også høyreklikke på filen og velge Feilsøk kompatibilitet.
  5. Følg fremgangsmåten i feilsøking for programkompatibilitet.