Endre kontrollervibreringen på Xbox One og Windows 10

Endre kontrollervibrering på Xbox One:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter System > Innstillinger.
  2. Velg Hjelpemiddel > Kontroller, og velg deretter Vibreringsinnstillinger.
  3. Velg kontrolleren du vil endre, og velg Konfigurer.
    • For en Elite eller Elite Series 2 velger du konfigurasjonsprofilen du vil endre, velger Rediger > Vibrering og flytter glidebryterne for å justere vibreringen.
    • For en trådløs Xbox-kontroller velger du Slå på vibrering for å aktivere/deaktivere kontrollervibrering.

Endre kontrollervibrering på Windows 10:

1. Skaff deg Xbox Tilbehør-appen fra Microsoft Store.
  2. Koble kontrolleren til PC-en, åpne Xbox Tilbehør-appen og velg Konfigurer.
    • For en Elite eller Elite Series 2 velger du konfigurasjonsprofilen du vil endre. Hvis du bare ser standardkonfigurasjoner, velger du Ny profil > Rediger > Vibrering og flytter glidebryterne for å justere vibreringen.
    • Velg konfigurasjonsprofilen du vil endre for en trådløs Xbox-kontroller. Hvis du bare ser standardkonfigurasjoner, velger du Ny profil og velger Aktiver vibrering for å aktivere eller deaktivere vibrering.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Endre kontrollervibreringen på Xbox One og Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?