Koble en trådløs Xbox One-kontroller til konsollen

Video: Koble en trådløs kontroller til Xbox One X, Xbox One S eller Xbox One

Se videoen Koble til en trådløs kontroller. Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

På denne siden

Koble til kontrolleren ved å bruke tilkoblingsknappen på konsollen

1. Slå på Xbox One.
  2. Sett inn AA-batterier (eller oppladbare batterier fra Xbox One Play & Charge Kit) i kontrolleren. Se Bruke AA-batterier i den trådløse Xbox One-kontrolleren.
  3. Slå på kontrolleren din ved å trykke på og holde Xbox-knappen. (Xbox-knappen  er plassert midt på kontrolleren nær toppen.) Xbox-knappen  skal blinke. Når knappen lyser hele tiden, er kontrolleren koblet til.
    Obs! Hvis kontrolleren ikke slås på, kontrollerer du batteriene. Hvis du bruker oppladbare batterier, må du kontrollere at de er oppladet.
  4. Trykk på og slipp tilkoblingsknappen på Xbox-konsollen.
    • På Xbox One X og Xbox One S er tilkoblingsknappen til høyre på fremsiden, nedenfor av/på-knappen.
    • På den originale Xbox One er tilkoblingsknappen en rund knapp på siden, rundt hjørnet ved plateskuffen.
  1. Trykk på og hold tilkoblingsknappen (en rund knapp på toppen av kontrolleren mens du holder den med hendene) på kontrolleren innen 20 sekunder til kontrollerens Xbox-knapp blinker noen ganger. Dette betyr at den søker etter en konsoll. Xbox-knappen lyser hele tiden når den er tilkoblet.

Gjenta dette for hver kontroller.

Obs!

• Du kan koble opptil åtte trådløse kontrollere til en konsoll.
  • Kontrollere tilordnes til brukere basert på hvem som holder kontrolleren. Hvis du vil finne ut mer om hvordan du tilordner en kontroller til profilen din, kan du se Tilordne en konto til en Xbox One trådløs kontroller.

Koble til kontrolleren ved hjelp av en USB-til-mikro-USB-kabel

Hvis du har en mikro-USB-kabel eller Xbox One Play & Charge Kit, kan du koble til kontrolleren ved å bruke mikro-USB-kabelen og bruke kontrolleren uten batterier. Se Koble til ladeledningen for å bruke den trådløse Xbox One-kontrolleren uten batterier hvis du vil ha mer informasjon.