Koble et Xbox One Chat Headset til en trådløs Xbox One-kontroller

Det er enkelt å koble Xbox One Chat Headset til den trådløse Xbox One-kontrolleren. Bare følg fremgangsmåten nedenfor.

Obs!

• 3,5 mm Xbox One Chat Headset fungerer bare med den trådløse Xbox One-kontrolleren som har en 3,5 mm kontakt, eller sammen med Xbox One Stereo Headset-adapteren.
  • Xbox One Chat Headset støttes ikke ved tilkobling til en PC via Bluetooth.

Antall Xbox-kontrollere som kan være tilkoblet samtidig

Plattform

Via Xbox Wireless og USB

Via Bluetooth

Xbox One-konsollen

Bare trådløs Xbox One-kontroller – 8
Trådløs Xbox One-kontroller + Xbox One Chat Headset – 4
Trådløs Xbox One-kontroller + Xbox One Stereo Headset – 2

Støttes ikke

Windows 10

Bare trådløs Xbox One-kontroller – 8
Trådløs Xbox One-kontroller + Xbox One Chat Headset – 4
Trådløs Xbox One-kontroller + Xbox One Stereo Headset – 2

Obs! Trådløs tilkobling krever trådløs Xbox One-adapter for Windows.

Bare trådløs Xbox One-kontroller – 1

Obs! Trådløs Xbox One-kontroller med Bluetooth

Windows 8.1, 7

Bare trådløs Xbox One-kontroller – 4
(lyd gjennom kontrolleren støttes ikke)

Obs! Trådløs tilkobling krever trådløs Xbox One-adapter for Windows.

Støttes ikke

Hvis du vil ha hjelp til å feilsøke headsettet, kan du se Konfigurere og feilsøke Xbox One Chat Headset. Hvis du vil ha tips om hvordan du feilsøker partychat, kan du se Feilsøke lydproblemer i partyer på Xbox One.

Slik kobler du Xbox One Chat Headset til den trådløse Xbox One-kontrolleren:

1. Sett inn lydpluggenden av headsettet nederst på kontrolleren.
Bilde som viser lydpluggenden av headsettet.

Obs! Pass på at du skyver inn justeringspinnene i hullene på hver side av kontakten.

Bilde som viser headsetkontakten med to justeringspinner.
  1. Trykk hardt til lydpluggen er på plass.
  2. Juster høyden på headsettets ørestykke slik at det er komfortabelt, ved å skyve ørestykket opp eller ned.
  3. Vri headsettets mikrofonarm slik at enden kommer nær munnen.
Bilde som viser riktig plassering av headsettets ørestykke og mikrofon på hodet til en mann.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Koble et Xbox One Chat Headset til en trådløs Xbox One-kontroller, som du leste om, eller om et annet problem?