Copilot på Xbox One

Copilot kobler sammen to kontrollere slik at du kan bruke dem som om de var én spillkontroller.

Den som aktiverer Copilot for kontrolleren sin, er piloten. Piloten får alle prestasjoner og poengsummer.

Slik aktiverer du Copilot:

1. Koble en annen kontroller til Xbox-konsollen for andrepiloten. Andrepiloten kan logge på eller la være – denne spilleren får ikke prestasjoner og poengsummer.
  2. Bruk pilotens kontroller, og trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden. Velg System > Innstillinger > Hjelpemiddel > Kontroller.
  3. Velg Copilotinnstillinger og deretter Aktiver Kopilot.
  4. Velg kopilotens kontroller.

Kontrollerne er nå koblet, og begge kontrollere har full kontroll. Når du starter et spill, kan du bruke hver av kontrollerne akkurat slik du vil.

Hvis du vil deaktivere Kopilot, går du tilbake til kopilotinnstillingene og velger Deaktiver Kopilot.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Copilot på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?