Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Tilpasse en trådløs Xbox One-kontroller med Xbox Tilbehør-appen

Hvis du vil tilpasse en trådløs Xbox Elite-kontroller, kan du se Bruke Xbox Tilbehør-appen til å konfigurere Xbox Elite trådløs kontroller.

Slik henter du appen

Xbox Tilbehør-appen kommer forhåndsinstallert på Xbox One S, Xbox One X og den originale Xbox One-konsollen. Gå til Mine spill og apper og søk etter Xbox Tilbehør.

Slik konfigurerer du kontrolleren

Når du åpner Xbox Tilbehør-appen, vises kontrolleren og en knapp for å konfigurere den. Velg Konfigurer for å komme i gang.

Tilordning av knapper

Du kan endre knappene på to måter. Du kan enten bruke rullegardinmenyen til å velge knappen du vil endre og deretter velge den tilsvarende knappen du vil tilordne den til, eller du kan holde nede knappen du vil endre og deretter trykke på knappen du vil den skal være.

Bildet på kontrolleren viser alltid konfigurasjonen din. Hvis du endrer mange knapper, kan du se den nye konfigurasjonen samtidig. Hvis kontrolleren ikke er tilpasset ennå og den bruker fabrikkinnstillingene, ser du ingen endringer her.

Hvis du har flere Xbox-kontrollere tilkoblet, vises alle når du åpner Xbox Tilbehør-appen. Gå mot høyre og velg kontrolleren du vil tilpasse. Hvis flere brukere er logget på, vises de tilordnede profilene ovenfor kontrolleren.

Du må alltid ha kontroller tilordnet for A-  og B-knappene, ellers kan du ikke bruke Xbox-konsollen. Bortsett fra det, kan du tilpasse kontrolleren som du vil.

Tilbakestille kontrolleren til standardinnstillingen

1. Velg kontrolleren i appen, og velg Konfigurer.
  2. Velg Bruk standard. Kontrolleren tilbakestilles til fabrikkinnstillingene.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Tilpasse en trådløs Xbox One-kontroller med Xbox Tilbehør-appen, som du leste om, eller om et annet problem?