Tilpasse en trådløs Xbox One-kontroller med appen Tilbehør for Xbox

Hvis du vil tilpasse en trådløs Xbox Elite-kontroller, kan du se Bruke appen Tilbehør for Xbox til å konfigurere Xbox Elite trådløs kontroller.

Slik henter du appen

Appen Tilbehør for Xbox kommer forhåndsinstallert på både Xbox One S-konsollen og den originale Xbox One-konsollen. Gå til Mine spill og apper og søk etter Tilbehør for Xbox.

Slik konfigurerer du kontrolleren

Når du åpner appen Tilbehør for Xbox, vises kontrolleren og en knapp for å konfigurere den. Velg Konfigurer for å komme i gang.

Tilordning av knapper

Du kan endre knappene på to måter. Du kan enten bruke rullegardinmenyen til å velge knappen du vil endre og deretter velge den tilsvarende knappen du vil tilordne den til, eller du kan holde nede knappen du vil endre og deretter trykke på knappen du vil den skal være.

Bildet på kontrolleren viser alltid konfigurasjonen din. Hvis du endrer mange knapper, kan du se den nye konfigurasjonen samtidig. Hvis kontrolleren ikke er tilpasset ennå og den bruker fabrikkinnstillingene, ser du ingen endringer her.

Hvis du har flere Xbox-kontrollere tilkoblet, vises alle når du åpner appen Tilbehør for Xbox. Gå mot høyre og velg kontrolleren du vil tilpasse. Hvis flere brukere er logget på, vises de tilordnede profilene ovenfor kontrolleren.

Du må alltid ha kontroller tilordnet for A-  og B-knappene, ellers kan du ikke bruke Xbox-konsollen. Bortsett fra det, kan du tilpasse kontrolleren som du vil.

Tilbakestille kontrolleren til standardinnstillingen

1. Velg kontrolleren i appen, og velg Konfigurer.
  2. Velg Bruk standard. Kontrolleren tilbakestilles til fabrikkinnstillingene.