Tilpasse en trådløs Xbox-kontroller med Xbox Tilbehør-appen

Hvis du vil tilpasse en Xbox Elite trådløs kontroller, kan du se Bruke Xbox Tilbehør-appen til å konfigurere Xbox Elite trådløs kontroller.

Hvis du vil finne ut mer om å tilpasse en Xbox Elite trådløs kontroller serie 2, kan du se Bruke Xbox Tilbehør-appen til å konfigurere Xbox Elite trådløs kontroller serie 2.

Slik åpner du appen

Xbox Tilbehør-appen kommer forhåndsinstallert på Xbox One S, Xbox One X og den originale Xbox One-konsollen. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, velg Mine spill og apper > Vis alle > Apper, og velg deretter Xbox Tilbehør.

Du åpner Xbox Tilbehør-appen i Windows 10 ved å klikke på Start , skrive inn Xbox Tilbehør eller velge den fra listen og logge på. Hvis appen ikke er installert på PC-en, kan du hente den i Microsoft Store.

Slik konfigurerer du kontrolleren

Når du åpner Xbox Tilbehør-appen, blar du over til kontrolleren og velger Konfigurer for å komme i gang.

Velg Ny profil og gjør deretter endringene dine. Når du er ferdig, trykker du på B-knappen slik at endringene trer i kraft.

Hvis du endrer en eksisterende profil, velger du den fra listen, og deretter velger du Rediger. Gjør endringene dine og trykk på B-knappen slik at endringene trer i kraft.

Tilbakestille kontrolleren til standardinnstillingen

1. Velg kontrolleren i appen, og velg Konfigurer.
  2. Velg en profil og velg Rediger > Gjenopprett til standard. Kontrolleren tilbakestilles til fabrikkinnstillingene.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Tilpasse en trådløs Xbox-kontroller med Xbox Tilbehør-appen, som du leste om, eller om et annet problem?