Kompatibilitet for Xbox Elite trådløs kontroller

Xbox One-konsoller og tilbehør

Xbox Elite trådløs kontroller og Xbox Elite trådløs kontroller serie 2 er kompatible med alle Xbox One-konsoller. De fleste Xbox One-tilbehør er kompatible, inkludert headsett, Play & Charge Kit (bare Elite) og chatpader.

Windows-PC

Kontroller OS-versjon
Xbox Elite trådløs kontroller Windows 7 eller nyere. Koble til med en USB-kabel eller trådløst ved å bruke den trådløse Xbox-adapteren for Windows (bare Windows 10).
Xbox Elite trådløs kontroller serie 2 Windows 7 eller nyere. Koble til med en USB-kabel eller trådløst ved å bruke den trådløse Xbox-adapteren for Windows eller via Bluetooth (bare Windows 10).

Viktig!

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Kompatibilitet for Xbox Elite trådløs kontroller, som du leste om, eller om et annet problem?