Låse pedalene på Xbox Elite trådløs kontroller

Låse pedalene på Elite-kontrolleren

Se videoen Låse pedalene på Elite-kontrolleren. Obs!  Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Hvis du legger fra deg Elite- eller Elite Series 2-kontrolleren, kan du låse pedalene for å unngå å trykke dem ved et uhell. Bare dobbelttrykk på bindknappen. Motorene i kontrolleren vibrerer noen ganger for å bekrefte. Hvis du vil låse opp pedalene, må du dobbelttrykke på bindknappen igjen (kontrolleren vibrerer én gang for å bekrefte).

Obs!  Ingen andre knapper påvirkes når du låser pedalene.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Låse pedalene på Xbox Elite trådløs kontroller, som du leste om, eller om et annet problem?