Bruke en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S- eller Xbox One X-konsoll

På denne siden

Oversikt: Bruke en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S- eller Xbox One X-konsoll

For å bruke din eksisterende Xbox One Kinect-sensor med en ny Xbox One S- eller Xbox One X-konsoll, trenger du en Xbox Kinect-adapter. Denne adapteren gjør at du kan koble Kinect-sensoren for Xbox One til Xbox One S- eller Xbox One X-konsollen.

Obs! Xbox 360 Kinect-sensor er ikke kompatibel med Xbox One.

Hvordan du skaffer deg Kinect-adapteren

Du kan kjøpe Kinect-adapteren for Xbox One S eller Xbox One X fra Microsoft Store eller andre deltakende forhandlere.

Et tilbud for personer med en Kinect-sensor som oppgraderte fra Xbox One, opphørte i mars 2017.

Hvordan konfigurere Kinect-adapteren med en Xbox One S- eller Xbox One X-konsoll

Trinn 1: Konfigurere adapteren

1. Sett veggstøpselet inn i strømforsyningen.
  2. Sett den runde kontakten til strømforsyningen inn i Kinect-huben.
  3. Sett Kinect-sensorkabelen inn i Kinect-huben.
  4. Sett den medfølgende USB-kabelen inn i Kinect-huben. Du kan nå å koble adapteren til konsollen din.

Trinn 2: Koble adapteren til Xbox One S- eller Xbox One X-konsollen

1. Sett USB 3.0-kabelen inn i venstre USB-port med skriften «Kinect» på baksiden av konsollen. Du kan nå konfigurere Kinect-sensoren på konsollen din.
  2. Det anbefales at du ikke lar Kinect-sensoren og Kinect-adapteren stå direkte oppå konsollen.
  3. Åpne guiden på konsollen, og velg System.
  4. Velg Alle innstillinger > Kinect og enheter.
  5. Velg Kinect og følg instruksjonene for å konfigurere sensoren din.
Diagram for Kinect-konfigurasjon med Kinect-adapter på Xbox One S

Feilsøke Kinect-adapteren

Det kan være flere årsaker hvis Kinect-sensoren ikke responsiv eller slår seg av når du prøver å bruke Kinect-adapteren. Prøv disse løsningene for å løse problemet:

• Kontroller at Kinect-sensoren er slått på i konsollinnstillingene. Gå til System > Alle innstillinger > Kinect og enheter > Kinect.
  • Slå konsollen av og på. Noen ganger er det nødvendig å tilbakestille forbindelsen mellom sensoren og konsollen. Dette gjør du ved å starte konsollen helt på nytt ved å holde av/på-knappen i 5 sekunder til konsollen slår seg av. Koble strømforsyningen fra konsollen, og vent 1 minutt før du kobler til og starter konsollen på nytt.
  • Kontroller tilkoblingene til sensoren og adapteren for å sikre at hver kobling er godt festet.
  • Sørg for at Kinect-sensoren og -adapteren ikke står direkte oppå konsollen.
  • Adapteren må motta strøm for å kunne overføre Kinect-informasjon til konsollen. Kontroller strømforsyningen til adapteren, og sørg for at lampen lyser. Hvis du fortsatt har strømproblemer etter å ha sjekket strømforsyningen, nullstiller du strømforsyningen til Kinect-adapteren ved å koble den fra i 10 sekunder og koble den til igjen.
    • Hvis strømforsyningen til Kinect-adapteren ikke lyser, betyr dette at strømforsyningen ikke mottar strøm. Prøv en annen stikkontakt eller erstatt adapteren, hvis det ikke hjelper å prøve en annen kontakt.
    • Hvis strømforsyningslampen er oransje, betyr dette at adapteren er i hvilemodus og venter på at konsollen skal svare. Slå konsollen av og på igjen.
    • Hvis strømforsyningslampen er hvit, betyr dette at det er strøm og at sensoren er aktiv. Slå konsollen av og på for å fikse en sensor med strøm som ikke svarer.