Logge på Xbox One-konsoll med en personlig kontroller

Video: Logg på Xbox One ved å slå på favorittkontrolleren din, akkurat som om du hadde valgt profilen din i guiden.

Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Logg på Xbox One-konsollen med favorittkontrolleren ved å koble kontrolleren til profilen din. Når du har koblet til en kontroller, blir du logget på automatisk så snart du aktiverer denne kontrolleren.

Bare én person kan koble profilen sin til en kontroller om gangen, så pass på at du kobler til en kontroller som bare du bruker.

Slik kobler du til en kontroller:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, gå deretter til Innstillinger > Konto > Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel.
  2. Velg Denne kontrolleren logger på, og velg Koble til kontroller for å koble til kontrolleren du bruker.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Logge på Xbox One-konsoll med en personlig kontroller, som du leste om, eller om et annet problem?