Bruke USB-portene på Xbox One-konsollen

Xbox One-konsollen har tre USB 3.0-porter: to bakpå konsollen og én enten på fremsiden (Xbox One S eller Xbox One X) eller på venstre side (original Xbox One).

Tilbehør som støttes

Tilbehør som støttes for disse portene, omfatter følgende:

• Xbox One Play & Charge Kit
  • Mad Catz Arcade FightStick Tournament Edition 2 for Xbox One
  • Thrustmaster TX Racing Wheel, Ferrari 458 Italia Edition
  • Kablede USB-tastaturer

Gå til Xbox One-tilbehør hvis du vil ha informasjon om det nyeste tilbehøret.

Ekstern lagring

Hvis du har en ekstern USB 3.0-lagringsenhet med 256 GB lagringsplass eller mer, kan du ha Xbox One-spill og -apper på den. Alternativt kan du bruke stasjonen til å lagre og spille av musikk, videoer og bilder på Xbox One ved hjelp av Media Player-appen.

Obs! Pass på at du bruker en USB 3.0-kompatibel kabel som er i god stand, med stasjonen. Kabelen, tro det eller ei, kan påvirke ytelsen til stasjonen eller Xbox-konsollen.

Hvis du har en USB-stasjon som ikke oppfyller disse kravene til hastighet og størrelse, kan du likevel bruke den til å spille av medier.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Administrere lagring på Xbox One.

Kinect-porter

Hvis du bruker en original Xbox One, kobler du Kinect-sensoren til en egen port på baksiden.

Hvis du har en Xbox One S eller Xbox One X, må du ha en adapter for å kunne bruke Kinect. Du kobler adapteren til venstre USB-port bakpå konsollen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Bruke en Kinect-sensor for Xbox One med en Xbox One S-konsoll.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bruke USB-portene på Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?