Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Trådløs Xbox One-kontroller fungerer ikke eller er ødelagt

Hvis den trådløse kontrolleren for Xbox One ikke fungerer som den skal eller har en ødelagt komponent, kan du prøve løsningene nedenfor.

Obs!  Løsningene på denne siden er bare for den trådløse kontrolleren for Xbox One. Når det gjelder problemer med kontrollere fra tredjeparter, kan du kontakte produsenten.

På denne siden

Den trådløse kontrolleren vibrerer bare noen ganger eller ikke i det hele tatt når du spiller et spill

Prøv disse forslagene:

• Kontroller at spillet du spiller, støtter vibrering. Ikke alle spill støtter vibrering av spillkontrollere.
  • Hvis spillet du spiller, støtter vibrering, kontrollerer du at vibrering er aktivert. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se i brukerhåndboken for spillet.
  • Kontroller at batteripakken eller batteriene i den trådløse kontrolleren er helt oppladet. Når kontrolleren registrerer at batteripakken er nesten utladet, eller at batteriene begynner å bli dårlige, slår den av vibrering for å spare strøm. Hvis du vil vite hvordan du sjekker batterinivået, kan du se Kontrollere batterinivået på kontrolleren for Xbox One.
  • Hvis du har en annen trådløs kontroller for Xbox One, kan du prøve å gjenskape vibreringsproblemet på den andre kontrolleren. Hvis den har samme problem, er det sannsynligvis problemer med spillet du bruker. Se i feilsøkingsinformasjonen for spillet.

Hvis den trådløse kontrolleren fortsatt ikke vibrerer etter at du har prøvd løsningene ovenfor, må du bytte kontrolleren. Gå til Enhetsreparasjon for å bestille en ny.

En knapp eller en port på den trådløse kontrolleren fungerer delvis eller ikke i det hele tatt

Hvis du har en annen trådløs kontroller for Xbox One, kan du bruke den til å gjenskape det du prøvde med den første.

• Hvis du får samme problem når du bruker den andre trådløse kontrolleren, er det sannsynligvis problemer med appen eller spillet du bruker. Se i feilsøkingsinformasjonen for appen eller spillet.
  • Hvis du ikke får samme problem når du bruker den andre trådløse kontrolleren, må du bytte den første. Gå til Enhetsreparasjon for å bestille en ny.

Du får ikke lukket batteridekslet på den trådløse kontrolleren

Kontroller følgende:

Du har tilkoblingsproblemer med den trådløse kontrolleren

De analoge styrespakene på den trådløse kontrolleren "vandrer" eller står fast i en stilling, eller knappene fungerer ikke

Når disse problemene oppstår, må du bytte kontrolleren. Du kan bestille ny kontroller ved å gå til det nettbaserte servicesenteret for Xbox.

Xbox One-hodesettet fungerer ikke når det er koblet til kontrolleren

Den trådløse kontrolleren slår seg ikke på

Den trådløse kontrolleren kan ikke lades

Se Feilsøke Xbox One Play & Charge Kit.

Hvis du ikke kunne løse problemet med noen av disse trinnene, må du kanskje bytte den trådløse kontrolleren. Du bestiller en ny kontroller ved å gå til Enhetsreparasjon.

Obs!  Du må registrere Xbox One-konsollen for å kunne bytte en trådløs kontroller som garantien gjelder for.

Har du reparasjons- eller garantispørsmål? Se Vanlige spørsmål om reparasjon av Xbox One-konsollen, Kinect-sensoren eller tilbehør.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Trådløs Xbox One-kontroller fungerer ikke eller er ødelagt, som du leste om, eller om et annet problem?