Xbox One trådløs kontroller slår seg ikke på

Oversikt

Hvis Xbox One trådløs kontroller ikke slår seg på, kan du prøve løsningene nedenfor.

Løsninger

Prøv disse løsningene hvis den trådløse kontrolleren ikke slår seg på.

Løsning 1: Bytt AA-batteriene i Xbox One trådløs kontroller.

Sett inn nye AA-batterier i den trådløse kontrolleren, og prøv deretter å slå den på. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker AA-batterier i en trådløs kontroller, kan du se Bruke AA-batterier i Xbox One trådløs kontroller. Hvis du har et Xbox One Play & Charge Kit, kan du prøve å bruke den oppladbare batteripakken.

Obs!  Du må kanskje lade batteriet med den medfølgende USB-til-mikro-USB-kabelen.

Løsning 2: Kontroller laderen på Xbox One Play & Charge Kit.

Hvis Xbox One trådløs kontroller går på den oppladbare batteripakken i Xbox One Play & Charge Kit, kontrollerer du at batteriet lades. Hvis det ikke lades, kan du se Feilsøke Xbox One Play & Charge Kit.

Hvis du har en ekstra oppladbar batteripakke for Xbox One, setter du inn denne batteripakken i den trådløse kontrolleren og slår den deretter på. Hvis den slår seg på med den andre oppladbare batteripakken, er kanskje den første oppladbare batteripakken defekt.

Hvis den trådløse kontrolleren har gått ut på garanti, kan du kjøpe et nytt batteri eller et nytt Play & Charge Kit fra Microsoft Store.

Løsning 3: Prøv å bruke en USB-kabel.

Xbox One trådløs kontroller er utviklet for å fungere som en kabelbasert kontroller når den er koblet til Xbox One-konsollen med en USB-til-mikro-USB-kabel. Se Koble til ladeledningen for å bruke Xbox One trådløs kontroller uten batterier hvis du vil ha mer informasjon. Hvis den trådløse håndkontrolleren ikke fungerer når den er koblet til konsollen med kabelen, dobbeltsjekker du batteriløsningene ovenfor.

Hvis kontrolleren fortsatt ikke svarer, lar du den være koblet til i opptil ti minutter, siden kontrolleren kan få en oppdatering som må fullføres. Hvis kontrolleren fortsatt ikke svarer, kan du også oppdatere den ved hjelp av en PC. Se delen "Oppdatere via PC" under Oppdatere Xbox One-kontrolleren.

Løsning 4: Koble fra alt tilbehør.

Koble fra alt tilbehør som er koblet til Xbox One-konsollen, og prøv deretter kontrolleren. Det kan være en konflikt med en av de andre enhetene som er koblet til.

Løsning 5: Slå Xbox One-konsollen av og på.

Du starter Xbox One-konsollen helt på nytt ved å slå den helt av og på. Ingen spill eller data slettes når du gjør dette.

Se videoen eller trinnene nedenfor for å slå Xbox One-konsollen av og på.

Slik slår du av og på Xbox One-konsollen:

1. Slå av konsollen ved å holde inne Xbox-knappen på fremsiden av konsollen i ca. 10 sekunder. Konsollen slår seg nå av.
  2. Slå på konsollen igjen ved å trykke på Xbox-knappen på konsollen eller Xbox-knappen på kontrolleren.

Obs! Hvis den grønne oppstartsanimasjonen ikke vises når konsollen starter på nytt, gjentar du disse trinnene. Pass på at du holder inne av/på-knappen til konsollen slår seg helt av.

Hvis du ikke kunne løse problemet med disse løsningene

Prøv å koble kontrolleren til en annen konsoll. Hvis kontrolleren fungerer på en annen konsoll, er det sannsynligvis et problem med konsollen. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du sjekker garantistatusen og ber om en reparasjon, kan du se Få Xbox One-konsollen eller Kinect-sensoren reparert.

Hvis den ikke fungerer på en annen konsoll, er det sannsynligvis et problem med kontrolleren. Hvis du kjøpte kontrolleren nylig, kan du prøve å returnere den til forhandleren for å få en ny. Hvis du ikke kan ta den tilbake, men garantien fortsatt gjelder, kan du bestille en ny fra Støtte for enheter. Hvis garantiperioden for kontrolleren har passert, kan du kjøpe en ny kontroller.

Obs!  Du må registrere Xbox One-konsollen for å kunne bytte en trådløs kontroller som garantien gjelder for.