Xbox 360-tilbehørskompatibilitet med Xbox One

På denne siden

TV-en min har bare én HDMI-inngang. Kan jeg koble Xbox 360-konsollen til TV-en via Xbox One-konsollen?

Ja. Du kan koble Xbox 360-konsollen til Xbox One-konsollen via HDMI In-inngangen på Xbox One-konsollen.

Obs! Hvis du kobler de to konsollene sammen og bruker Kinect-sensoren for begge konsollene, anbefaler vi at du demper den ene Kinect-mikrofonen for å unngå forstyrrelser når du bruker talekommandoer.

Kan jeg bruke den kablede/trådløse Xbox 360-håndkontrolleren, Xbox 360-tilbehøret (ratt, trådløst hodesett og så videre) eller Xbox 360-strømforsyningen med Xbox One (eller omvendt)?

Nei. Kontrollere og tilbehør som fungerer med Xbox 360, fungerer ikke med Xbox One (og omvendt). Du kan heller ikke koble strømforsyningen for Xbox 360 til Xbox One-konsollen, og den oppfyller heller ikke strømkravene til den nye konsollen.

Kan jeg sette den flyttbare Xbox 360-harddisken inn i Xbox One?

Nei. Xbox 360-harddisken er ikke kompatibel med Xbox One. Hvis du har en Xbox-profil på Xbox 360, lastes profilen automatisk ned til Xbox One-konsollen under konfigurasjonen.

Xbox One har en innebygd harddisk på 500 GB, og du kan koble til en kompatibel ekstern lagringsenhet. Du finner informasjon om hvordan du konfigurerer og håndterer ekstern lagring for Xbox One-konsollen din, under Administrere lagring på Xbox One.

Kan jeg bruke minnepinnen jeg kobler til Xbox 360, som ekstra lagringsplass på Xbox One?

Hvis du vil ha ekstra lagringsplass, kan du bruke en ekstern lagringsenhet som har en kapasitet på 256 GB og bruker USB 3.0.

Hvordan er den nye Kinect-sensoren forskjellig fra Kinect-sensoren for Xbox 360? Kan jeg bruke Kinect-sensoren for Xbox 360 med Xbox One?

Den nye Kinect for Xbox One har et kamera på 1080p og støtte for mindre spilleplasser enn versjonen for Xbox 360. Den har også et bevegelsesforhold på 1:1 med liten eller ingen forsinkelse.

Det er valgfritt å bruke Kinect-sensoren på Xbox One. Men enkelte funksjoner, for eksempel automatisk spilleridentifikasjon og tale-/bevegelsesstyring fungerer ikke uten den.

Obs! Kinect-sensoren for Xbox 360 fungerer ikke på Xbox One.

Kan jeg sette Xbox One på høykant, slik som Xbox 360?

Nei. Xbox One-konsollen er utviklet for å stå horisontalt. Ikke sett den på høykant.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Xbox 360-tilbehørskompatibilitet med Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?