Bruke Xbox Tilbehør-appen til å konfigurere Xbox Elite trådløs kontroller serie 2

Åpne Xbox Tilbehør-appen

Du åpner Xbox Tilbehør-appen på Xbox One ved å trykke på Xbox-knappen for å åpne guiden, velge Mine spill og apper > Vis alle > Apper og deretter velge Xbox Tilbehør.

Du åpner Xbox Tilbehør-appen i Windows 10 ved å klikke på Start , skrive inn Xbox Tilbehør eller velge den fra listen og logge på. Hvis appen ikke er installert på PC-en, kan du hente den i Microsoft Store.

Bruk Xbox Tilbehør-appen til å tilpasse hvordan du spiller med Xbox Elite trådløs kontroller serie 2.
Tilordningsskjermen for Xbox Tilbehør

Obs!

• Xbox Tilbehør-appen er bare tilgjengelig for Xbox One og Windows 10.
  • Hvis du vil konfigurere Xbox Elite trådløs kontroller serie 2, kan du skaffe deg Mai 2019-oppdateringen for Windows 10 (eller nyere) og sørge for at PC-en har de nyeste reparasjonene. Se hvordan du får oppdateringer.
  • Xbox Tilbehør-appen oppdager ikke kontrolleren hvis du bruker Bluetooth til å koble til PC-en. Koble til kontrolleren ved hjelp av Xbox Wireless, eller koble til den medfølgende USB-C-kabelen på baksiden av Xbox Elite trådløs kontroller serie 2, og koble den andre enden til PC-en. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble en trådløs Xbox One-kontroller til en Windows-PC.

Lage profiler og bytte mellom dem

Slik lager du en kontrollerprofil:

1. Ved å bruke Xbox Elite trådløs kontroller serie 2 åpner du Xbox Tilbehør-appen.
  2. Rull til Xbox Elite trådløs kontroller serie 2, og velg deretter Konfigurer.
  3. Velg Ny profil, gi profilen et navn, og konfigurer deretter endringene. Hvis du for eksempel tilordner D-pad ned på forsiden av kontrolleren til Y-knappen , vil D-pad ned fungere som Y-knappen videre.
  4. Når du er ferdig, trykker du på B-knappen slik at endringene trer i kraft.

Opprett flere profiler i appen, og veksle mellom dem ved hjelp av den innebygde Profil-knappen.

1. Åpne Xbox Tilbehør-appen, gå til Xbox Elite trådløs kontroller serie 2, og velg deretter Konfigurer.
  2. Velg en kontrollerprofil du har laget, eller lag en ny en, i Profiler.
  3. Velg en plass.

Du kan tilordne en plass for opptil tre profiler. Trykk på profilknappen på Xbox Elite trådløs kontroller 2 for å bytte mellom dem. Når ingen stolper lyser under profilknappen, brukes standard knappetilordning.

Profilknapp
Profilknapp

Skift og systemkommandoer

Tilordne en knapp til å fungere som en Skift-tast. Alternative innganger for knappene aktiveres når den tildelte Skift-knappen holdes nede (nyttig for å endre konfigurasjoner på farten). Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Bruke Skift med Xbox Elite trådløs kontroller serie 2.

Tilordne knapper som skal fungere som hurtigtaster for systemhandlinger som Ta det opp og Ta skjermbilde. Når du velger en knapp som skal tilordnes på nytt ,velger du Primær eller Skift, går til kategorien Handling og velger en handling fra listen. Når du er ferdig, trykker du på B-knappen slik at endringene trer i kraft.

Obs!  Systemhandlinger er for øyeblikket ikke tilgjengelig på Windows 10.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bruke Xbox Tilbehør-appen til å konfigurere Xbox Elite trådløs kontroller serie 2   , som du leste om, eller om et annet problem?