Om Upload Studio på Xbox One

Upload Studio er et verktøy for redigering og tilpassing av dine videoklipp. Du kan arbeide fra klipp som er tatt opp ved hjelp av Spill-DVR, eller du kan ta opp video eller lydkommentarer om klippene dine ved hjelp av Kinect-sensoren. Deretter kan du redigere og tilpasse klippene.

Eksempler:

Jeff blar gjennom fellesskapshuben på konsollen sin for å vise vennenes spillklipp, og han ser at vennen Kerby har delt en kjemperunde i Forza 6. Jeff tror at han kan slå Kerby, og han begynner å spille Forza 6 og bruker Spill-DVR for å registrere en enda bedre runde. Deretter bruker han Upload Studio til å tilpasse klippet før han deler det.

Obs! Upload Studio er ikke installert på Xbox One-konsollen som standard. Du kan laste den ned gratis fra Microsoft Store. Slik gjør du det:

1. Velg Mine spill og apper fra Hjem.
  2. Velg Spill-DVR, og velg deretter Vis alle skjermklipp.
  3. Velg klippet du vil redigere, og velg deretter Rediger.
  4. Hvis Upload Studio allerede er installert, starter det. Hvis det ikke allerede er installert, åpnes det i Microsoft Store. Velg Installer for å starte nedlasting av Upload Studio.
  5. Start Upload Studio når installasjonen er fullført.

Gå til \\\Record gameplay video clips with Game DVR for å se hvordan du bruker stemmen eller kontrolleren til å ta opp spillklipp.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker Upload Studio til å redigere videoer, kan du se Redigere videoer med Upload Studio.