Legge til musikk i spillelister på Xbox One

Det er enkelt å opprette og legge til musikk i Groove Musikk-spillelister på Xbox One.

Legge til i spillelistene

Du kan legge til musikk i spillelistene ved å logge på Xbox One-konsollen med Microsoft-kontoen.

Slik legger du til en bestemt sang i spillelisten:

1. Søk etter og velg sangen du vil legge til, og velg deretter Legg til sang med A-knappen  på kontrolleren.
  2. Velg spillelisten du vil legge til sangen i, eller opprett en ny spilleliste ved å velge Ny spilleliste med A-knappen  på kontrolleren.

Slik legger du til et album i spillelisten:

1. Søk etter og velg albumet du vil legge til, og velg deretter Legg til album med A-knappen  på kontrolleren.
  2. Velg spillelisten du vil legge til albumet i, eller opprett en ny spilleliste ved å velge Ny spilleliste med A-knappen  på kontrolleren.