Styre Blu-ray- og DVD-plater på Xbox One-konsollen

Du kan bruke Xbox One-kontrolleren til å styre både Blu-ray-plater og DVD-er som du spiller av på konsollen. Denne siden viser deg hvordan, og den viser deg de aktuelle kontrollerfunksjonene.

Obs! Appen Blu-ray-spiller er ikke for Xbox One S All-Digital Edition.

Løsninger

Forsiden på Xbox One-kontrolleren

1 Venstre styrespak
2 Venstre skulderknapp
3 Visningsknapp
4 USB-ladeport
5 Xbox-knapp
6 Menyknapp
7 Høyre skulderknapp
8 Navigasjonsknapp (D-pad)

9 Ekspansjonsport
10 Høyre styrespak
X X-knapp
Y Y-knapp
A A-knapp
B B-knapp

Obs! Hvis du vil ha en fullstendig beskrivelse av knappene på den trådløse kontrolleren, kan du se Gjøre deg kjent med den trådløse Xbox One-kontrolleren.

Bruke en Xbox One-kontroller til Blu-ray-avspilling

Tabellen nedenfor beskriver kontrollersnarveiene du kan bruke til å styre avspillingen av Blu-ray-plater.

Hvis du vil …

Trykker du på ...

Pause og oppheve pause

X

Hoppe tilbake ett kapittel

Venstre skulderknapp
eller
Y og velger deretter Hopp bakover

Hoppe fremover ett kapittel

Høyre skulderknapp
eller
Y og velger deretter Hopp fremover

Spole fremover

Høyre trigger (øker hastigheten for hvert trykk på triggeren)

Spole tilbake

Venstre trigger (øker hastigheten for hvert trykk på triggeren)

Åpne avspillingskontrollene på skjermen

B eller Y

Åpne avanserte transportkontroller

Visningsknappen

Gå til hurtigmenyen for Blu-ray-platen

Høyre på en styrespak eller høyre på D-pad-en (trykk til venstre for å lukke)
eller
menyknappen

Obs! Denne funksjonen støttes ikke av alle plater.

Få tilgang til Blu-ray-platens sporfelt

Høyre på en styrespak eller D-pad-en

Obs! Denne funksjonen støttes ikke av alle plater.

Avanserte avspillingskontroller for Blu-ray-plater

Med de avanserte avspillingskontrollene som vises på konsollskjermen når du ser en Blu-ray-plate, kan du gjøre følgende:

• Aktivere undertekster
  • Endre kameravinkel
  • Endre lydkanal
  • Vise detaljer om direkteavspilling

Bruke en Xbox One-kontroller til DVD-avspilling

Tabellen nedenfor beskriver kontrollersnarveier du kan bruke til å styre avspillingen av DVD-er.

Hvis du vil …

Trykker du på ...

Pause og oppheve pause

X

Hoppe tilbake ett kapittel

Venstre skulderknapp
eller
B og velger deretter Hopp bakover

Hoppe fremover ett kapittel

Høyre skulderknapp
eller
B og velger deretter Hopp fremover

Spol fremover

Høyre trigger (øker hastigheten for hvert trykk på triggeren)

Spole tilbake

Venstre trigger (øker hastigheten for hvert trykk på triggeren)

Åpne avspillingskontrollene på skjermen

Menyknappen, B, eller Y

Åpne avanserte transportkontroller

Visningsknappen

Avanserte avspillingskontroller for DVD-er

Med de avanserte avspillingskontrollene som vises på konsollskjermen når du ser på en DVD, kan du gjøre følgende:

• Aktivere undertekster
  • Endre kameravinkel
  • Endre lydkanal
  • Vise detaljer om direkteavspilling

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Styre Blu-ray- og DVD-plater på Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?